reklama

Maj 2012

Martusia, kilolek, As ;-):-)wiem że wszystko zależy indywidualnie od organizmu, dlatego trzeba popróbować co komu pasuje :tak:

Nie jest to łatwa decyzja... ;-)

Ostatnio brałam Regulon wcześniej Novynette. Generalnie nie mam żadnych skutków ubocznych prócz właśnie totalnego braku ochoty na baraszkowanie... :eek: Nie zwalam wszystkiego na tabsy, bo wiem że ma na to wpływ choćby posiadanie czterolatki która jest typem "nocnego marka" a ja wręcz przeciwnie... mogła bym spać i wstać z kurami. Więc jak mnie przeciągnie wieczornym maratonem to padam z nią... mimo chęci :eek::-D

reklama
A więc jesteśmy w domu. Odprawili nas z kwitkiem jak się dowiedzieli że mały w ostatnim czasie był chory. W sumie spodziewałam się tego i rozumiem decyzje lekarza - powiedział że musi być 2 tygodnie bez żadnego leku nawet zwykłego nurofenu na gorączkę. Najgorsze że pół roku czekaliśmy na termin a teraz znów nie wiadomo - kazali jutro dzwonić, ustalić nowy termin. Zobaczymy czy to będzie kolejne pół roku. Jak pojawi się mała to będzie trudniej o taką wyprawę do Poznania. No nic i tak muszę czekać do jutra. Wysypka zeszła dziś koło południa i mam nadzieję że nie wróci:)
Padam z nóg dzisiaj także miłego wieczorku.
Kciuki dla potrzebujących&&&&&&&&&&&&

hej u nas znowu choroba zawitala. Iwa ma obustronne zapalenie uszu, wczoraj na Ip z nia bylismy. juz mam dosc. mam nadzieje ze teraz sie wychoruje i jak male sie urodzi to juz nie bedzie tak chorowac.
pozdrawiam , zdrowka zycze chorowitkom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry