Witam niedzielnie!!!
annte dzwoń do gina ;-) nie ma co lekceważyć takich doskwierających objawów

i odpoczywaj dużo! A z pracą hmm... chyba co ma być to będzie, nie? Najważniejsza malutka ;-) To na pewno nie są łatwe rozmowy ale trzeba przetrawić temat
dusia Jak Mati? zeszła wysypka? Trzeba by od razu atakować wapnem ;-) i tzymam && !!!
czarnula 83 wiesz wydaje mi się że plastry i tak będą powodowały spadek libido bo działają tak samo jak tabsy tylko że omijają żołądek... też mam tą rozkminkę bo libido poniżej zera to mój duuuuży problem przy pigułkach.... zastrzyk mocno ryzykowny bo działa przez 3 mies i jak spowoduje skutki uboczne to nie przerwiesz działania jak przy tabsach czy plastrach, nie? Ja się zastanawiam nad spiralką. Bo tak myślę że jak zdecydujemy się na trzeciego bobasa to też tak za 4-5 lat. a chemią się katować tyle czasu... hmmm...
As dobrze że dziś lepiej
little nina, elvie, dorka zdrówka choruski!!!!!
Flaurka, Mysiochomis wszystkiego co najlepsze na kolejne 18-te urodzinki

!!!!
My już po obiadku

Szanowny dogorywa, Julcia koloruje książeczki a ja nadrabiam

tzn nadrobiłam...
Wczoraj zrobiłam listę potrzebnych jeszcze rzeczy dla małej. Trochę tego jest...

jak zus zrobi przelew za zwolnienie to zacznę po mału uzupełnianie braków i wykreślanie z listy;-) ahhh nie mogę się doczekać...
Życzę wam majówki oby wam przeszły wszelkie dolegliwości, skurczyki i inne katarki!!!
Miłej niedzieli!!!