reklama

Maj 2012

reklama
She widze że masz tak samo jak ja z tym moczem tylko ja mialam jeszcze glukozę w nim. Mi gin kazał powtórzyć mocz. Przez weekend miałam sie przefiltrować. Dostałam tabletki na zakwaszenie i moczopędne (sikałam jak najęta :/:/)
Glukoza też jest ponoć normalna w moczu w ciąży i kazał mi się nie przejmować nią. Muszę tylko co jakiś czas patrzeć czy nie wzrasta jej poziom.

Jak z niedługo idziesz do lekarza to się wszystko wyjaśni.
Trzymam &&&&&&&&

Pozdrówka :*

Pieszczotka upominaj się o to badanie, a co, należy Ci się...
A jak maluch sie schowa to powiedz ze nie schodzisz z leżanki póki nie pokaże :-p:-p:-pja tak zrobiłam :D:D i sie udało.
Powodzenia :)

Ja jutro mój mocz odbiorę, zobaczę czy mi to trzydniowe siusianie pomogło...

karolki dzieki . mam nadzieje ze w czwartek na kontroli okaze sie ze po zapaleniu ucha nie ma juz sladu.

a ja ambitnie, przekopalam dwa wielkie kartony z ubrankami po Iwonce , porobilam zdjecia i wyslalam kolezance na poczte , chce troche odkupic dla swojej 6 mcy corci . a wiadomo ze skoro ja mam miec synka to mi sa niepotrzebne a pieniazki sie przydadza, np na zakup ubranek dla malego.
sniadanie zjedzone i nawet kakao sobie zaserwowalam.
co do mikroflowki to wiem ze jest szkodliwa , ale komputer tez , telewizor. mysle ze w umiarkowanej ilosci nam nie zaszkodzi
a ja mam troszkę typowomęskich ale jakis nie mogę sie zebrać...

Witajcie .
Mikrofala ....
Podobno wysyła mniej promeni niż latem słońce ;-);-)
Czy jest szkodliwa....
Jak leżałam na Karowej z małym to jedzonko w butelkach pielęgniarki podgrzewały w mikrofali i dawały noworodkom ,więc....

Jak mikro używam i używać będę .
Na pewno tv i inne sprzęty ogólnie emitują dużo więcej promieniowania niż 1 mikrofala ,a jednak innymi sprzętami nikt się nie interesuje .
Swoją drogą oddychanie też szkodliwe ,bo powietrze zanieczyszczone...;-):-):-)
Witam się w poniedziałek.
Dzwoniłam dziś do prof.Czajkowskiego i wyznaczył mi wizytę praktycznie natychmiast .
Tzn dziś na 18.30 mam się pojawić u niego w gabinecie z kompletem badań przywieziona przez kogoś .Absolutnie nie wolno mi jechać autobusem ,ani prowadzić auta :baffled::baffled::baffled:
Nie wiem co on zamierza ,ale się zdenerwowałam...
Trzymajcie kciuki.
kurcze, brzmi bardzo poważnie. &&&&&& daj znac koniecznie po wizycie

Annte a jak u Ciebie?

Witam, my po wizycie.
USG 4d robione z groupona to średni pomysł.
Płytkę mamy w 3d a 4d to nam dosłownie na 3 minuty włączył:baffled:
Jak byłam w ciąży z Lenką to robiłam takie badanie w Jeleniej Górze i tam bez porównania, badanie długie, wszystko super pokazane, lekarka pobudzała dzidziusia by się obracał, zdjęcia i płyta z filmem 20 minutowym, a dziś cała wizyta nie wiem czy 20min. trwała.
Maciek był tak ułożony, że twarzy nie zobaczyliśmy, ale najważniejsze, że zdrowy, wszystkie wymiary ok i ułożony główką w dół - yupi!!:happy: Czyli jednak zmiana postawy podczas siedzenia i ćwiczenia na piłce + prośby taty podziałały:-)

reklama
Witam, my po wizycie.
USG 4d robione z groupona to średni pomysł.
Płytkę mamy w 3d a 4d to nam dosłownie na 3 minuty włączył:baffled:
Jak byłam w ciąży z Lenką to robiłam takie badanie w Jeleniej Górze i tam bez porównania, badanie długie, wszystko super pokazane, lekarka pobudzała dzidziusia by się obracał, zdjęcia i płyta z filmem 20 minutowym, a dziś cała wizyta nie wiem czy 20min. trwała.
Maciek był tak ułożony, że twarzy nie zobaczyliśmy, ale najważniejsze, że zdrowy, wszystkie wymiary ok i ułożony główką w dół - yupi!!:happy: Czyli jednak zmiana postawy podczas siedzenia i ćwiczenia na piłce + prośby taty podziałały:-)
super ,że z małym wszystko dobrze :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry