reklama

Maj 2012

reklama
Dziewczyny właśnie wróciłam z Warszawy.
Szyjka otwarta na opuszkę zewnętrznie ,ale wewnętrznie trzyma i jest długa . UFFFFF
Zmienił mi Nospę na Skopolan .
Jak po Scopolanie nie będzie mijało to jutro wieczorem ,a najpóźniej pojutrze mam zaczać brać Fenoterol i Isoptin .
W razie czego dostałam skierowanie do szpitala ,ale mam go wcześniej powiadomić ,że jadę ,to będą na mnie już czekać ...
Podstawowe zalecenie
30,a nawet 40 % sukcesu to leżeć ,leżeć i leżeć .
Wracam więc do łóżka .
Aha
zrobił mi szybkie USG .
Z małą wszystko w porządku :tak::tak::-):-)

Dziewczyny właśnie wróciłam z Warszawy.
Szyjka otwarta na opuszkę zewnętrznie ,ale wewnętrznie trzyma i jest długa . UFFFFF
Zmienił mi Nospę na Skopolan .
Jak po Scopolanie nie będzie mijało to jutro wieczorem ,a najpóźniej pojutrze mam zaczać brać Fenoterol i Isoptin .
W razie czego dostałam skierowanie do szpitala ,ale mam go wcześniej powiadomić ,że jadę ,to będą na mnie już czekać ...
Podstawowe zalecenie
30,a nawet 40 % sukcesu to leżeć ,leżeć i leżeć .
Wracam więc do łóżka .
Aha
zrobił mi szybkie USG .
Z małą wszystko w porządku :tak::tak::-):-)
To odpoczywaj teraz dużo , dobrze ze z mała ok :tak: no i oby skurcze mineły . Trzymam kciuki :tak:

As lezec i sie nie poddawac.Musi byc dobrze i bedzie &&&
Elvie,przykro mi z powodu badania-ze nie jestescie do konca zadowoleni.U nas Leo tak sie ruszal,ze nie bylo rady zrobic porzadnego nie zamazanego zdjecia(zrobili mi uprzejmosc pokazania malenkiego w 3d jak bylam w szpitalu)
Ponownie mialam sensacje po lekkiej kolacji:zawstydzona/y:
Leo niesamowicie ruchliwy zaczal sie robic na noc,zapowiada sie ciekawie;-)
Dobranoc i &&& za wszystkie potrzebujace!!!

reklama
As, dzięki z wieści.Dobrze, że z małą ok. A Ty szybciutko do łóżeczka i leż ile się da :tak:

Powodzenia na jutrzejszych wizytach.
Pieszczoszka, mam nadzieję, że jutro płeć Twojego maleństwa przestanie być zagadką:)

Dobrej nocy Kochane:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry