natalka1704
Fanka BB :)
Dzień Dobry dziewczynki :-)
Dzisiaj oficjalnie zaczynam III trymestr :-) oczywiscie według moich obliczen bo to róznie podają
ale ten czas leci
oby nam te nasze ostatnie miesiace majówki obyły sie bez komplikacji
tego wam zycze .
As mam nadz ze dzisiaj juz lepiej
Pieszczoszka trzymam kciuki za wizyte i obys poznała płec bo az sama juz sie nie moge doczekac co tam sie ukrywa
i zapytaj sie o to badanie 
Ja uciekam zaraz na plotki do koleżanki bo dawno sie nie widziałysmy
Miłego dnia dziewczynki :-)
Kilolek nie przejmuj sie kochana ja mysle ze kazdej z nas trafiaja sie takie gorsze dni i nie raz zrobimy jeszcze cos przez te hormony czego bedziemy pozniej zalowac. i wcale nie jestes potworem, ja tez nie raz dostalam po tyłku od rodziców i nic mi nie jest ,nie kocham ich przez to mniej i twój synek tez zapewne szybko o tym zapomni.
Dzisiaj oficjalnie zaczynam III trymestr :-) oczywiscie według moich obliczen bo to róznie podają
ale ten czas leci
oby nam te nasze ostatnie miesiace majówki obyły sie bez komplikacji
tego wam zycze .As mam nadz ze dzisiaj juz lepiej

Pieszczoszka trzymam kciuki za wizyte i obys poznała płec bo az sama juz sie nie moge doczekac co tam sie ukrywa
i zapytaj sie o to badanie 
Ja uciekam zaraz na plotki do koleżanki bo dawno sie nie widziałysmy

Miłego dnia dziewczynki :-)
Kilolek nie przejmuj sie kochana ja mysle ze kazdej z nas trafiaja sie takie gorsze dni i nie raz zrobimy jeszcze cos przez te hormony czego bedziemy pozniej zalowac. i wcale nie jestes potworem, ja tez nie raz dostalam po tyłku od rodziców i nic mi nie jest ,nie kocham ich przez to mniej i twój synek tez zapewne szybko o tym zapomni.
Ostatnia edycja:

a mi za chwilkę przechodzi i jest mi tak żle z tym ,że za każdym razem płaczę i to takie błedne koło ...najbardziej żal mi Bartka jak na niego się wydrę , on płacze , ja placzę masakra....za każdym razem mówie sobie że już tak nie zrobię ale wiecie jak jest
G zartuje a ja traktuje to powaznie i sie wydzieram na niego