reklama

Maj 2012

reklama
A ja powiem Wam tyle ,że wszystko zależy nie tyle od kremu co od skóry.
Moja koleżanka stosowała wszystkie możliwe kremy dostępne na rynku i średnio to działało.
Ja kupowałam jeden z tańszych (niecałe 30 zł za naprawdę duzą tubę )i działał super !!!!!
Właśnie zniknęły te ciemne rozstępy ,zrobiły się tylko cieniutki białe kreski ,które były ledwo zauważalne .Teraz problem pojawił się na nowo ,ale wiadomo ciąża rozciąga skórę .
Po porodzie znów mam zamiar stosować ten sam krem co poprzednio ;-);-)

Hej dziewczyny:)

Właśnie czekam na wyniki egzaminu z biogeografii. Chyba go nie zaliczyłam :-(:-(:-(.
Mam zgagę od wczoraj, po pasztecie :/
Czekam teraz na uczennicę, nawet nie chce mi się jej męczyć

Pozdrówka:*

A ja dopiero teraz mam chwilkę żeby do Was zajrzeć.
Rano zawiozłam małego do przedszkola i pojechałam zrobić ten test z glukozą, brr... ale to było słodkie. Przyjechałam to byłam padnięta i ... poszłam spać:) Wstałam, pojechałam odebrać młodego z przedszkola i po wyniki. A więc u mnie wygląda to tak: na czczo 76mg/dl a po 2 godzinach 137 mg/dl. Majóweczki, czy to jest dobry wynik?

pieszczoszka niestety ale rozstępy to trwałe uszkodzenie skóry które całkowicie można usunąć tylko i wyłącznie drogą operacyjną.... kremy mogą tylko sprawić że będą mniej widoczne ale na pewno po nich nie znikną. Przykre ale prawdziwe:-( tego cholerstwa ciąża mogła by już oszczędzić!
od 3 mies ciąży używam kremu elancyl i jak na razie nie mam ani jednego rozstępu zobaczymy za 3 mies jak to będzie.

ja w pierszej ciąży nie miałam wogóle rozstepów, pojawił sie jak zaczelam chudnąc po porodzie:szok: nie dużo ale jedn:szok:k

U mnie identycznie. Dokładnie 2 tyg po porodzie wyszło mi kilka sztuk.
Zgadzam się co do tego,że całkiem zlikwidować nie da rady,możemy jedynie sprawić aby były mniej widoczne. Ja używam krem z Avonu-taki w fioletowej tubce i moim zdaniem jest super.

reklama
mi wyszły na udach :/ czasem ciemniejsze czasem jaśniejsze, ale gęsto ich i są krótkie.. mam nadzieję, że szybko znikną... muszę w końcu kupić krem, tak to oliwką smarowałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry