reklama

Maj 2012

Czesc dziewczyny , ja juz po badaniach szłam pieszo na mrozie bo auto nie odpaliło:wściekła/y:
do kiedy należy zrobić te badanie z glukozą tzn do ktorego tygodnia???

Jestem dziś sama mały od wczoraj u babci , więc ogólnie nuda bez niego heheh

reklama
czesc dziewczyny! ja tylko na chwile przywitac sie :) wybieram sie na maly spacer dzisiaj. oczywiscie noc znowu kiepska, zamierzam kupic ta poduszke rogala, o ktorej pisalyscie bo nie wyobrazam sobie co bedzie pozniej skoro juz teraz nie moge spac. zycze Wam super dnia i do pozniej!!!

Witam .
Spieszę donieść ,że Suzi malutki ma już 1280 gram yupppiiiii !!!!!!
Jak na razie z nimi wszystko w porządku .
Niestety test na cukrzycę wyszedł jej dużo powyżej normy i dziś ma konsultację z lekarzem w tej sprawie.
U niej po obciążeniu wyszło aż 202 :szok::szok::szok:
Taki wynik przy obciążeniu 50 gram glukozy niestety kwalifikuje się już pod insulinę ,bo doustnych leków przeciwcukrzycowych w ciąży brać nie wolno.
Mam nadzieję ,że jej zrobią jeszcze raz wyniki testem diagnostycznym i ten wysoki cukier okaże się pomyłką .

Dziewczyny nie które osoby mogą się smarować wszystkim ,a rozstępy i tak wyjdą ,a niektóre nie smarują się niczym i rozstępów nie będą miały .
Wszystko zależy od elastyczności skóry .;-):-):-)

U mnie minimalnie lepiej tzn zamykam się z 2 -3 skurczami na godzinę .:sorry::sorry:
zanetaaa tak to są skurcze ,ale jak tylko tak Cię złapało nocni i Nospa jedna pomogła to bym się zbytnio nie przejmowała.
U mnie wygląda to tak:
Najpierw twardnieje mi brzuch początkowo od dołu a potem idzie w górę ,nastęnie przechodzi to w ból i ból idzie w kierunku kręgosłupa lędźwiowego -takie skurcze są niestety najbardziej niebezpieczne ,ponieważ powodują rozwieranie szyjki.:sorry::sorry:
Dobra dziewczynki ja spadam do łóżka poleżakować trochę ;-):-):-)

anik. smarowanie chyba nic nie da.. jak maja wyjść to wyjdą.. ja smaruje się od początku!!! najpierw kremami specjalnymi przeznaczonymi dla kobiet
w ciąży a później oliwka... każda ma inne ciało .. jedne kobiety unikną tego a drugie nie..
Ja mam rozstępy na brzuchu i z boku piersi ale na piersiach są bardzo jasne a na brzuchu lekko fioletowe.
Rozmawiałam dziś ze znajomą którą usuwała rozstępy po ciąży laserowo.. za jeden rozstęp płaciła 100zł . i po tym zabiegu śladu po rozstępach nie ma:)
Więc zawsze istnieje możliwość usunięcia to mnie pocieszyło:-D

dziewczyny dużo sikacie ? bo ja w nocy wstaje co godzinę z pełnym pęcherzem ...:-(

As 76 dziękuje za wieści o suzi.Oby było dobrze.3 mam kciuki mocno !!!!:tak:

Hej Dziewczyny:)

Wpadam się przywitać i życzyć wszystkim miłego dzionka :D

U mnie mroźno i słonecznie :D:D czyli tak jak lubię :-)( tylko bym chciała trochę śniegu :-()

Pozdrowionka :*

Pieszczotka :) mi lekarz powiedział że w drugim trymestrze już nie będę tak siusiać a tu wręcz przeciwnie :P:P z 3 razy na godzinę to norma, nawet po zjedzeniu jabłka :szok:.

Mi rozstępy jeszcze nie wyskoczyły ale boję się że mi popękają te stare nabyte w dzieciństwie...:crazy:

Ja zanim się położe to idę jeszcze sikać z dwa razy tak do 23 , a póżniej już raczej nie ,czasem się zdaży ok 3 ,że się obudze ale to czasem tylko :-) narazie

reklama
dziewczyny nie wiem co już mam robić...
W nocy mam takie zgagi ,że normalnie aż mnie dusi, nie mogę złapać powietrza i płakać mi się chce z bólu.
Jadłam migdały-nie pomagają,Rennie-pomaga tak na godzinę,mleczko gawiscon -pomaga tak na 3 godziny ale mała buteleczka kosztuje 25zł a mi starcza na 4dni tylko ... już nie mam siły :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry