• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Witam nową mamę :happy:
U nas dzisiaj ok. -15 i spadł śnieg, zrobiło się bieluśko... Właśnie przyjechał do mnie mój brat :-) Bardzo się cieszę, że tak często nas odwiedza, mój M. zresztą też :tak:
Paulinka - ja też mam problem z bólem bioder w nocy, często aż ból mnie budzi :-(
zanetaa - mam nadzieję, że skurcze już się nie pojawią
As - super, że się u Ciebie poprawia, trzymam && żeby wszystko się uspokoiło
Pieszczoszka - wiem, że smarowanie niewiele da niestety... delikatnie rozjaśnia Noscar - naprawdę, wypróbowałam na sobie i nie są już tak rażąco czerwone. Ale nie panikuję, w wakacje mam obiecany laser, więc... :laugh2:
Karis - trzymam &&&

Jeśli chodzi o siku - teraz udaje mi się przespać w miarę noc, tzn. budzę się o 2 w nocy na siku, a potem np. o 6, ale to chyba dlatego, że mam ostatnimi czasy bardzo mocny sen - jak się budzę, to już biegnę do kibelka :confused2:

Na zgagę jadłam migdały, ale ostatnio przestały pomagać... Na noc przy łóżko zawsze mam postawioną butelkę z wodą i to mnie jakoś ratuje... Na szczęście nie dopada mnie ona tak często :confused2:

Skurcze póki co się nie pojawiają, na całe szczęście, mam nadzieję, że już nie będą męczyły. Dzisiaj wyniki ostatniego egzaminu... :-( nie wiem jak to będzie...

Miłego dnia Kochane :happy:

reklama
Hej Dziewczyny,
wpadłam się tylko przywitać, bo mam teraz tyle pracy, że o nadrabianiu czytania mogę zapomnieć:-(

Mam nadzieję, że wszystko u was i Maluszków ok.

Trzymam kciuki za wizyty, chorowitkom życzę zdrówka!

Witam też nową Mamusię:-)

No i tyle ode mnie, lecę po małą do klubu maluszka, a zimno tak, że się z domu wychodzić wcale nie chce.

Miłego dnia!

As dziekuje za wiesci od Suzi.
Leze bo mnie skurcze lapia.S wyszedl z mala,wrocili,ale bez butow,za to ze skarpetkami i paczka pieluszek "1" dla malenkiego :-p Podobno nie bylo nic ciekawego,a dopiero po poludniu ma byc nowa dostawa,wiec do jutra musimy spokojnie poczekac.
Ja leze i nie moge odpoczac,bo Leo sie bawi pod zebrami i wypina pupka,az mi "sie rozchodzi skora".
V zasnela pare minut temu,ja weszlam na net,bo trzeba sprawdzic czy mi zmienili wizyte u dentysty(z jutra na poniedzialek) i czy wyniki krwi,moczu i glukozy mi nie przyszly...zapomnialam,ze maja byc 10.02 :zawstydzona/y: i ponownie sie klade.
Dziewczynki trzymajcie sie,nie dajcie sie,nie poddawajacie sie.Bedzie lepiej.
Buziaki i mocno przytulam!!!

Biedna ta nasza Suzi, wymęczy się

pieszczoszka
na na zgage plam lodowatą wodę - z zamrażalnika - tam trzymałam butelkę z wodą i chodizlam popijać albo zimne piwo bezalkoholowe.

U nas dzisiaj -18,5 :-(

Mnie też w nocy baardzo bolą biodra, do łazienki wstaję jakieś 4-5 razy i zgaga też mnie w nocy męczy. Na to więc wychodzi, że noc jest raczej męką niż odpoczynkiem...
A od wczoraj mam zmienioną dietę, Przytyłam od początku ciąży 7 kg, więc lekarz nakazał dietę. Zero słodyczy, ziemniaków, chleba, makaronu, ryżu, kaszy, zup... Same warzywa, owoce i ryby. O mleku, jajkach i mięsie nic nie mówił, więc chyba mogę.... No i wynegocjowałam żurek raz na dwa tygodnie:)
że niby duzo? bo mi sie wcale nie wydaje dużo

No jak dla niego duzo... Planowo ma byc 11 przez cala ciaze, bo jak jest wiecej to zaczynaja sie klopoty z cisnieniem itp.
cos zrobilam y klawiatura i polskich znakow mi nie pokazuje. I zamiast y mam z, a zamiast z y... Wie ktoras co mogo sie stac?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry