reklama

Maj 2012

No jak dla niego duzo... Planowo ma byc 11 przez cala ciaze, bo jak jest wiecej to zaczynaja sie klopoty z cisnieniem itp.
cos zrobilam y klawiatura i polskich znakow mi nie pokazuje. I zamiast y mam z, a zamiast z y... Wie ktoras co mogo sie stac?
Wystarczy razem nacisnąć CTRL + SHIFT;-):-):-)
lub na stałe zmienić w ustawieniach

reklama
Anik wszystko zależy od wagi startowej. Przy niedowadze przyrost masy ciała podczas ciąży powinien mieścić się w przedziale 12,5-18. Przy wadze prawidłowej 11,5-16. Przy nadwadze 7-11 a przy otyłości do 7kg. Oczywiście podczas całej ciąży.

Nie no spokojnie otyła nie jestem:) Taka normalna raczej:) Ale lekarz stwierdził, że po porodzie ubywa 11 kg, więc tyle trzeba przybrać:) Stwierdził, że swoim pacjentkom nie pozwala za dużo przytyć:) więc jak nie pozwala to trudno- dostosuję się:) Wmawiam sobie, że dzięki temu będzie lżej po porodzie:)

Paulinka88 a ja sie nie zgodze z Twoim lekarzem:no:,skoro kazal Ci ograniczyc tak wazne skladniki w ciazy jak weglowodany(jeszcze zalezy jak wyglada to ograniczenie).Zdrowo mozna sie odzywiac,ale na "scislej" diecie w ciazy byc sie nie powinno.
Ilona &&&,reszta &&&
Przespalam sie 2h w dzien i ledwo co kontaktuje.U nas tez zimno,ale tu sie "tragedia" dzieje,jak sa -4'C :confused2:

reklama
Ja dopiero dotarłam do domku. Cały dzień spędziłam u teściów. Siostra mojego W przywiozła mnóstwo ciuszków i różnych akcesoriów po swojej córeczce. Przebierałyśmy,wybierałyśmy i w końcu wszystko przywiozłam do domu bo nie mogłam się zdecydować. Tak faktycznie jest tego tyle, że już za dużo nie będę kupować. Cieszę się bardzo:)

As, dzięki za wieści od Suzi. Mam nadzieje, że u Ciebie wszystko wyjdzie na prostą.

Kciuki dla wszystkich potrzebujących&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry