As 76
truskawkowa mama
Wg norm masz teraz już 27 tygodni ,a glukoza powinna być zrobiona do 28 tc ,więc niedługo czasu Ci zostało ,by wynik był wiarygodny.Witajcie Majówki, jak Wam mija weekend?
U nas rodzinnie, wieczorem zafundowałam sobie domowe SPA, więc piszę do Was z maską na włosach;-)
M. w tym czasie doczyszcza łazienkę, żebym ja chemii nie wdychała. Dobrze, że oboje się zgraliśmy i jesteśmy aktywni w nocy.
Wyczytałam, że o badaniu glukozy było - też mam zlecone i w drugiej połowie lutego idę to badanie zrobić. W pierwszej ciąży mimo olbrzymiej ochoty na słodycze i grzeszenia namiętnie batonikami to badanie mi wyszło ok, więc liczę, że i teraz tak będzie.
Mysiochomis - sio do nauki! Kciuki zaciśnięte &&&
Laski, czy Wy też tonami słodycze pochłaniacie? U mnie od tygodnia kryzys z tym i się opamiętać nie mogę, już się pani z "Żabki" na mnie dziwnie patrzyPoza tym wcześniej słodyczowo wybredna byłam, a teraz jem co popadnie, byle czekoladowe było. No i porcję lodów pochłaniam codziennie
![]()
Zrób troszkę wcześniej to badanie ,bo w połowie miesiąca to trochę za późno ;-).
Z Klaudią jadłam lody tonami ,z Kubusiem sporadycznie ,a teraz znów tonami lody i owoce mrożone oraz sorbety.
Dlatego już od dawna podejrzewałam ,że w moim przypadku to druga księżniczka będzie ;-):-):-)
Słodycze też jem w zasadzie tylko czekoladowe .

Własnie mi się przypomniało ,że zamrażarce mam Vienettę Algidy ,więc już wiem co zjem na kolację

LODY !!!!

Poza tym wcześniej słodyczowo wybredna byłam, a teraz jem co popadnie, byle czekoladowe było. No i porcję lodów pochłaniam codziennie
nie wiem co mi jest ale od kilku dni mam poranne zrywy...
Moje towarzystwo jeszcze śpi. Tylko mała w brzuchu buszuje. I to właśnie jej kopniaki mnie budzą, przyzwyczaja mamusię do pory swojej aktywności... 

ale kartę mam wypełnioną od pierwszej wizyty bo oczywiście poszłam już z wynikami moczu i morfologii
wiec zycze Wam po prostu milej niedzieli!