• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

co do badań w ciąży to ja toxo miałam na początku ciąży a wynik IgM ujemny IgG dodatni, grupę krwi i całą resztę z tym związaną, miałam też odczyn Wassermana (VDRL) robiony wynik ujemny i ostatnio jeszcze antygen Hbs wynik też ujemny no i całą podstawową reszte czyli mocz i morfologia raz w miesiącu i cukier we krwi.

właśnie odebrałam wynik glukozy i dla pewności pytam jeszcze was czy jest ok: na czczo 82 po godz 155 a po 2 godz 110

reklama
taak, studia to moje marzenie, ale muszą poczekać aż:
a) wybudujemy dom
b) dzieci pójdą do szkoły
c) zarobię sobie na nie.
Przedszkole u nas też jest drogie - a przynajmniej dla mnie - dzień z pełnymi posiłkami, bez dodatkowych zajęć (na pewno skorzystamy z angielskiego, choć trzeba dopłacić) wychodzi około 250zł/miesiąc. Już teraz to dużo, a gdzie książki, wyprawka, dojazdy, składki, wycieczki itp? brrr
Strasznie jakoś tanio u Was .
Gdzie tak jest?
U nas przedszkole państwowe kosztuje ok .400 zł.

co do badań w ciąży to ja toxo miałam na początku ciąży a wynik IgM ujemny IgG dodatni, grupę krwi i całą resztę z tym związaną, miałam też odczyn Wassermana (VDRL) robiony wynik ujemny i ostatnio jeszcze antygen Hbs wynik też ujemny no i całą podstawową reszte czyli mocz i morfologia raz w miesiącu i cukier we krwi.

właśnie odebrałam wynik glukozy i dla pewności pytam jeszcze was czy jest ok: na czczo 82 po godz 155 a po 2 godz 110
Wynik SUPER !!!edit :
;-)WITAM NOWE MAMY na majówkach .

Patina tak ja robiłam dzisiaj rano i wynik miałam do odbioru między 16 a 17 tak że szybko:-) panie w laboratorium pracują jak mrówki:-p
no niestety trzeba być na czczo :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Jeśli będę miała cesarkę a istnieje duże prawdopodobieństwo , że tak będzie bo dzidzia raczej będzie duża a ja w środku jestem już trochę poszyta przez nieszczęsna operację którą miałam.Cięta byłam dokładnie tak samo jak w przypadku cc i zanim doszłam do siebie to minęło dobre parę tygodni, długo byłam osłabiona, obolała a ból brzucha i ciągnięcie blizny były nie do zniesienia, bolało nawet jak kichałam, długo nie mogłam nic robić ani podnosić.Każdy organizm różnie reaguje bo pamiętam jak ja obolała szłam w szpitalu do łazienki to tam jedna dziewczyna też po takiej operacji uśmiechnięta paliła papierosa.Mam też dwie koleżanki które rodziły w odstępie dwóch tygodni jedna sn a druga cc i ta co rodziła sn z miesiąc była obolała i osłabiona a ta co miała cc dwa dni po porodzie śmigała jak nowo narodzona.Ja raczej tak nie będę
więc pomoc mamy i innych w moim przypadku będzie bardzo potrzebna.
A co do glukozy to w przyszłym tygodniu będę na wizycie u pana doktora więc w następnym pewnie glukoza aż mi źle na samą myśl ale damy rade a i u mnie wyniki też w ten sam dzień są tak zawsze po 15.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry