kilolek
podwójna listopadowa mama
Witam z rana
Przespalam dzisiaj 8 godzina, 2 razy tyle co normalnie
z jedną pobudka w środku nocy na leki. A spałam tak mocno, ze nawet nie wiem kiedy A. do pracy poszedł.
Dzisiaj strajk na przedszkole, nie chcialo mi sie rano wstawać. Siedzimy sobie w domku. Chciałam na mały spacerek isc ale znów leje i nie zapowiada się by przestało.
Przespalam dzisiaj 8 godzina, 2 razy tyle co normalnie
z jedną pobudka w środku nocy na leki. A spałam tak mocno, ze nawet nie wiem kiedy A. do pracy poszedł.Dzisiaj strajk na przedszkole, nie chcialo mi sie rano wstawać. Siedzimy sobie w domku. Chciałam na mały spacerek isc ale znów leje i nie zapowiada się by przestało.

Więc wstałam, zmierzyłam cukier na czczo, zjadłam śniadanko, po godzinie znów pomiar cukru a teraz podczytuję bb :-)
,Śniło mi sie że urodziłam w łóżku przebudziłam sie i szukałam dziecka po łóżku wow ale się wystraszyłam , to chyba przez ten natłok skurczy , twardnien na BB 

ale jakos dam rade. W koncu do porodu juz blisko i musze porzadek z tymi oczami zrobic i to zaswiadczenie moze mi dadza w koncu
wyszłam na dwór nie sprawdzajac nawet jak na nim jest
a czapki zdjac nie moglam bo bym moja fryzura chyba wystraszyła wszystkich na ulicy