• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

dziewczyny to,ze mam ciagle takie mleczne upławy to jest normalne i taki jak by to ujac lekko kwasny zapach:zawstydzona/y: ??
ogolnie białe uplawy to ok tak jak pisalam wczesniej bo to normalne w ciazy , ale z tym zapachem to juz nie jestem pewna :/ a ginek ci nic nie mowił ?? bo moze to grzybek?? w ciazy tez bardzo popularny.....niestety:errr: ja mialam na poczatku ciazy , juz jest wyleczony , poki co mam tez takie białe uplawy ale gin co tam zaglada nie widzi juz grzybka wiec narazie jest ok :tak:

reklama
nic mnie nie swedzi i nie piecze ,jedynie te upławy takie mleczne i czasem ten taki wlasnie zapach dziwny. Gin. mnie nie bada dopochwowo .. nie wiem czemu? W sumie raz mnie tylko tak badal ale to było na początku ciąży.

nic mnie nie swedzi i nie piecze ,jedynie te upławy takie mleczne i czasem ten taki wlasnie zapach dziwny. Gin. mnie nie bada dopochwowo .. nie wiem czemu? W sumie raz mnie tylko tak badal ale to było na początku ciąży.
Jak nie są takie serkowate ,jak granulat .
Tylko mleczne i czyste to bym się nie przejmowała.
Zapach może być ,bo ph w ciąży się zmienia.;-)
Mnie lekars na każdej wizycie bada dwuręcznie.
Jakoś przecież musi określić długosć i rozpulchnienie szyjki.
Inaczej się nie da. :no:

Ostatnia edycja:
Kochana to niech cie zbada ! koniecznie ! no jak to tak ? ani nie wiesz czy tam sie cus nie rozwiera nie skraca..hmm a no i wlasnie czy moze nie masz jakies infekcji:eek: ja ci powiem ze tez nie mialam zadnych objawów typu swedzenie , pieczenie no a grzybek byl mimo wszystko. ja bym sie upomniala , to jego obowiazek ,tym bardziej ze tak długo cie nie badał. To dla twojego i malenstwa zdrowia . i twojego lepszego samopoczucia :tak:

Ostatnia edycja:
mam wizyte za nie całe 3 tygodnie. Powiem żeby mnie tam zbadał bo wydaje mi sie ,że coś tam jest nie tak ;-) Nie bedzie mial wyjscia i bedzie musial zaglądnać. Jedna znajoma mi mówiła,że moze temu nie bada mnie dopochwowo bo miałam zagrożoną ciąże i czesto krwawiłam... ale czy o to chodzi ?! hmm

mam wizyte za nie całe 3 tygodnie. Powiem żeby mnie tam zbadał bo wydaje mi sie ,że coś tam jest nie tak ;-) Nie bedzie mial wyjscia i bedzie musial zaglądnać. Jedna znajoma mi mówiła,że moze temu nie bada mnie dopochwowo bo miałam zagrożoną ciąże i czesto krwawiłam... ale czy o to chodzi ?! hmm
moze tak byc...ale z drugiej strony tym bardziej powinien tam zajrzec i zobaczyc co i jak . no nic pojdziesz to sie upomnij i bedziesz spokojniejsza wtedy ;-)

To tym bardziej powinien Cię zbadać ,bo jesteś zagrozona potencjalnie wcześniejszym porodem...:eek::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry