fiore
Fanka BB :)
Zanetaa
Duzo zdrowia,szczescia,max milosci i radosci,spelnienia marzen,rozwiazania problemow i zrealizowania planow :*:*:*:*:*:*
Suzi &&& przykro mi sie zrobilo na wiesc,ze wrocilas do szpitala :-( Ale musi byc lepiej,nie ma innej opcji.Do konca juz niedaleko.
Kochane,przepraszam,ale nie nadrabiam Was...zaczelam,ale zaczyna mi sie mdlo robic.Leki ktore dostaja,dzialaja troche nie tak na moj zoladek i tak od srody schudlam juz 1,5kg przez ciagle pobyty w wc i klanianie sie muszli
Leze i uspokajam Leo,ktory wcale nie mysli zeby byc grzecznym i spokojnym ;-)Przynajmniej w ten sposob wiem,ze on sie ma dobrze,a to jest dla mnie wazniejsze,niz moje lezenie i odliczanie tygodni.
Milego srodka weekendu :*
Duzo zdrowia,szczescia,max milosci i radosci,spelnienia marzen,rozwiazania problemow i zrealizowania planow :*:*:*:*:*:*Suzi &&& przykro mi sie zrobilo na wiesc,ze wrocilas do szpitala :-( Ale musi byc lepiej,nie ma innej opcji.Do konca juz niedaleko.
Kochane,przepraszam,ale nie nadrabiam Was...zaczelam,ale zaczyna mi sie mdlo robic.Leki ktore dostaja,dzialaja troche nie tak na moj zoladek i tak od srody schudlam juz 1,5kg przez ciagle pobyty w wc i klanianie sie muszli
Leze i uspokajam Leo,ktory wcale nie mysli zeby byc grzecznym i spokojnym ;-)Przynajmniej w ten sposob wiem,ze on sie ma dobrze,a to jest dla mnie wazniejsze,niz moje lezenie i odliczanie tygodni.Milego srodka weekendu :*