• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Dzień dobry. Właśnie wstałam co jest o tyle fascynujące, że nie jestem sobie w stanie przypomnieć kiedy ostatnio wstałam tak późno. U nas trochę przestało wiać więc chyba wybierzemy się na jakiś niedzielny spacer. Po zimie już śladu nie ma, a wczoraj przywiozłam od rodziców wiosenną kurtkę polarową bo w płaszcz w którym chodziłam jesienią raczej nie wejdę. No dobra, wejść wejdę ale o zapięciu się mowy nie ma.
Mam nadzieję, że samopoczucie wszystkich majóweczek jest dziś dobre. Dalej trzymam kciuki za potrzebujące. Miłego dzionka wszystkim.

U mnie poczatek dnia rozpoczal sie niezle, noc minęła spokojnie, bez wstawania do wc :) mezus zrobił sniadanko do łózka i wylegiwalismy sie chyba do 9,00. Pogoda u nas ladna, sloneczko świeci ale wiatr nadal sie utrzymuje. Dzis idziemy na obiadek do moich rodzicow-ale sie ciesze bo szykowac nie musze, zrobie tylko jakas pyszna suroweczke :-D Wrocimy pewnie pod wieczor wiec odezwie sie jeszcze
Trzymam &&&&&&&&& za wszystkie potrzebujace i słonecznej niedzieli życze

Cześć dziewczyny.Dzionek u nas słoneczny ale wieje.Czekam na wiosnę na późną wiosnę czyli na maj i po kolei wszystkie będziemy z maleństwami już nie w brzuszkach ,a w ramionach:-).Jak to jest z tym mlekiem bo na różne opinie napotykam i już zgłupiałam.Uczula czy nie uczula:crazy:???.Jakoś nie umiem sobie własnej diety w obecnej ciąży wyobrazić bez mleka właśnie.Strasznie mnie do mleka ciągnie i to pod wieloma postaciami.

Hej Dziewczęta :)
Dziś ładnie na dworze więc wybieramy się nad jezioro, ja trochę pojeżdżę autem, mama polata dookoła jeziora, moje Ciacho będzie szukał oznak wiosny :-p. Od dwóch dni przesypiam całą noc. Mały chyba przestawił sobie dobę znów i też śpi w nocy a buszuje w dzień... Oby mu tak zostało po porodzie :D

Nie śpię od 8.00 ale nie chiało mi się wstać i leżałam do 10.30 :P niedziela w końcu jest więc mogę :-)

Azula Mleko nie musi uczulać... Jeśli uczula to ze względu na obecność białka... Ale te nasze pasteryzowane mleko to koło mleka tylko stało. W zbyt dużych ilościach będzie oddziaływać na każdy organizm, ponieważ nasz układ pokarmowy już nie radzi sobie z jego rozkładem. Jak się nie pokazuje skaza białkowa to można pić... Wszystko w umiarze i będzie dobrze...

Pozdrówka :*

Ja to kupuję mleko od babki takie prawdziwe prosto od krowy.Da sie zrobić z niego i zsiadłe i ser i inne zjadalne przetwory.No ale nie o mnie tu chodzi bo mleko to od dziecka pijam ale o uczulenia dziecka i trochę mnie niepokoi bo raz czytam ,że może uczulić ,a innym razem ,że nie

Witam niedzielnie,
od kilku dni mam wrażenie, że chodzę do tyłu, śpię do 11.00 później się ogarnąć nie mogę, o 19.00 idę spać na 2h i nie mogę tego za nic w świecie opanować.
Czy tylko mnie takie mega zmęczenie dopadło, czy Was również?

Od jutra moje dziecko wraca do klubu malucha to trochę odsapnę, bo takie prawie 2-latek potrafi być strasznie absorbujący.

Miłej niedzieli!
Jakie macie plany? My po obiadku idziemy szoguna wyganiać na placu zabaw w galerii;-) Obok placu jest Grycan, więc tatuś będzie za córą ganiał, a mamusia się na pyszne lody załapie:-)

Witam niedzielnie:-)
Dzis mam lenia.
Do tego kregoslup mi siada,
w nocy nie umiem sie wyspac.
Juz mam 8kg na plusie
shocked.gif

Dzis M gotuje,wiec caly dzien nic nie robie
p.gif

Ale jutro wyjezdza na 5 dni na szkolenia
i bede zdana sama na siebie.
No ale coz trzeba sobie radzic,..
bo na tesciow nie mam co liczyc.
A ja cala rodzine mam w Polsce
unhappy.gif

Milego dnia
wink2.gif

Ps.Za wszystkie trzymam mocne kciuki &&&&&&&&&&&

Witam .
Jestem mega wyspana .
Spałam calutką noc .
Co prawda od 12.30 ,bo leki musiałam wziąć ,ale się obudziłam na leki znów o 6.30 ,wzięłam i natychmiast zasnęłam .:szok::szok:
Otworzyłam oko ok.11 :-D:-D:-D:-D

Klaudia moja znów wyjechała na tydzień i pusto jakoś się zrobiło buuuuu....

Wczoraj przeleżałam cały dzień .Mąż kucharzył ,wiec na obiad dostałam zapiekankę makaronową do łóżka :szok::szok::-D:-D
A na drugie danie pieczoną golonkę w kapuście ...:szok::szok::-D:-D
Powiem Wam ,że nie poznaję swojego D .On nigdy nic gotować nie chciał :no::no:
A teraz :szok::szok::szok::eek::eek::eek: no z kuchni by facet nie wychodził ...
Ale jest cfffaniakkkk ,wszystko robi u teściowej ,a u nas tylko piecze ,więc mamusia jego bałagan pewnie sprząta .:rofl2::rofl2::rofl2:

Ciekawa jestem czym dziś mnie uraczy ,bo od rana krzyczy ,że on robi obiad ;-):-):-)

No to się pochwaliłam .
A teraz coś na poprawę humoru dla niewyspanych .

Z samego rana poczytałam i popłakałam się ze śmiechu .:-D:-D:-D

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...sze-odwiedziny-po-powrocie-ze-szpitala-57155/

reklama
As odważna jesteś z takim Maleństwem na pielgrzymkę iść, życze powodzenia i do zobaczenia w Częstochowie, bo my w tym roku tylko autkiem na finisz pojedziemy;-) Odnośnie namiotu, to proponuję zainwestować jeszcze w materace do tych dwóch sypialni - takie pod wymiar sypialni, żeby się nie przesuwały.
Miłego dnia dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry