• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

martaik, ja wlasnie dzisiaj o Tobie myslalam i zastanawialam sie co tam u Ciebie :) dobrze ze wszystko ok :)
fiore, Ty sie nie przejmuj tym ze nie czytasz tylko jak najwiecej odpoczywaj i odezwij sie od czasu do czasu :*

reklama
Cześć Kochane!
Ja właśnie zasiadłam by Was poczytać i tak się zastanawiam co tam u Żanety, czy wszystko ok, nie odzywa się od kilku dni - tak mi się przynajmniej wydaje, mam nadzieję, że wszystko ok.

U nas dziś strasznie wiało, W zabrał małego na basen więc myslałam, że uraczę się spokojem ale przyjechała do mnie kuzynka z mężem i 2 dzieci i tyle było z leniuchowania ale co tam, pogadałyśmy, wypiłyśmy kawkę i zrobił się wieczór.

Ja już się stresuję bo we wtorek jedziemy z Mateuszkiem do Poznania do szpitala na usunięcie migdałków.

Dobrej nocy...

dusia80 o jej to trzymam kciukasy zeby wszystko przebieglo pomyslnie no i mamuska nie denerwuj sie za bardzo, bedzie wszystko dobrze. Ponoc takie maluchy zdecydowanie lepiej znosza usuniecie migdalkow niz dorosli. Zobaczysz 4godziny po usunieciu Mateuszek bedzie chciał wstać i sie bawic, a ty bedziesz musiala go uspokajac zeby sie nie biegał. Chrzesniak mojego meza tez mial w tym samym wieku usuwane migdaly to szagierka bigala za nim bo nie mogl usiedziec na pupie tylko go nosiło. Wszystko bardzo ladnie i szybko sie zagoilo teraz to nawet juz tego nie pamieta. Badz dobrej mysli

Pieszczoszka - mnie jest ciepło, a duszno robi mi się tylko wtedy jak się zapomnę i położę na plecach. Jest mi na tyle ciepło, że po mieszkaniu śmigam w bluzce na ramiączkach :-D może to od ciśnienia? zmierz sobie :tak:

cieplo mi tez jest a co do dusznosci to czesto mi sie zdarzaja takie plytkie oddechy i nie moge tak spokojnie sobie oddychnac i zlapac powietrza tylko pufam jak lokomotywa

tak a propo chodzenia to najlepszy tekst mojej siostry wczoraj to......"wiesz co Paula tak patrze na ciebie jak sie czlapiesz i musze powiedziec ze jeszcze nie chodzisz jak kaczka" powalilo mnie to totalnie

reklama
hej
doczytałam was bardzo pobieznie ale juz strasnzie mzęczona jestem. Miałam dziś ciękzi dzień. Skłuciłam sie z mamą. Długo i zajęlo dojście od sibie. eh szkoda słow. Popatrzę co tam jeszcze na innych watkach i zmykam do spania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry