Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a jak mam do tego w reku siatki z zakupami to juz w ogole sie robi dla mnie wyzwanie 

a dzis wizyta z młodym u okulisty - trzymajcie kciuki zeby dał sie porzadnie zbadać
całe szczescie wyjedziemy z cieplutkiego garazu pod sam gabinet bo inaczej bym sie nie zdecydowała:-(Pierwszy raz mnie w tej ciaży dopadlo przeziebienie i tak chyba długo wytrzymałam co?;-)

Podroz przezyla super,spala troche sie rozgladal
Jak miala 13 miesiecy wybralismy sie do znajomych rodzicow za Tarnow jechalismy 12 godzin
Wiecej przerw robilismy dla Seby i G (bierze tabletki na cisnienie, a one sa moczopedne) niz na Misie
Kiedy mala miala ponad 2 lata pojechalismy do Wloch do mojej siostry samochodem
Jechalismy 12 godzin,noclego w Niemczech u znajomych, potem ok 10godzin i juz bylismy na miejscu
Podroz jak dla mnie tez znosla super w jedna i druga strone mielismy taki przymusowy przystanek bo juz nie bylo wyjscia bo mala tak plakala
Na dodatek przyplatalo jej sie rozwolnienie,miala pampersa ale chciala robic na nocnik
Dalismy rade G na poczatku mowil ze juz by nie jechal drugi raz ,ale teraz mowi ze by sie wybral
Jak chcialam poprowadzic to mi nie dal i sam prowadzil
Musze tez po nia jechac , bo G nie moze
)
Byliśmy prawie cały weekend u teściów bo teściowa miała imieniny więc same wiecie:-) Powodzenia dla wszystkich potrzebujących i zdrówka dla tych poprzeziębianych oraz miłego i spokojnego dnia dla wszystkich:-)