Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nikomu nie wpadnie do głowy taki ludzki odruch, żeby przepuścić przed chorymi, bo niestety ale my nie mamy się czym leczyć. Tym bardziej, że bezczelnie wrył się przede mną chory facet - on poszedł już zająć sobie miejsce pod gabinetem, a jego żona stała za mną w kolejce dopiero kartę wyciągnąć
W piątek idę z wynikami - trudno, ale nie będę czekała w kolejce, bo później cierpi moje dziecko... :-

smakowała mi jak nigdy zaraz muszę zabrać się za racuchynie martw się ja też zaliczyłam przeziębienie i to z bólem zatok, okropnym kaszlem bólem gardła a tu trzeba było się zajmować 2ką dzieci na szczęście wyratowałam się domowymi sposobami rób sobie inhalacje chociaż na chwile powinny przynieśc ulgę życzę zdrówka;-)Dzięki karis... wczoraj wieczorem wzięłam jeną tabletkęale już więcej nie wezmę
zazdroszczę Ci poczucia smaku
przy moim katarze mogę zjeść wszystko - bo i tak nie wiem, czy dobre, czy złe....
![]()