bedzie sezon na truskawki a ja je tak uwielbiam !!!! 4 zjesc i przestac? ja bym tak nie mogłą jak już jesc to cały kosz heheheh
Ja też martwię się tym, że taki będzie wysyp wszystkiego, a ja nie pojem :-( ale na szczęście rodzice mają własną uprawę, więc może jednak!
Nagadałyście o tym grillowaniu i muszę mojego R. uprzedzić, że w kwietniu koniecznie trzeba jeszcze grilla urządzić.
Muszę do końca tygodnia napisać dwa rozdziały magisterki

ręcznie to bym może dała rade ale na kompie nie wyrobie za długo :/ :*
Powodzenia w pisaniu dla wszystkich broniących się

Ja już 5 lat po obronie, ale ten czas leci.
... tych nowych meblach poukładać - przyzwyczaiłam się do widoku moich gaci ozdabiających TV w salonie.
Flaurka, wyobraziłam sobie Twój salon
Witam wiosennie.Kciuki za wszystkie chorowitki, leżące i potrzebujące.Mnie też miła niespodzianka w skarbówce spotkała, kolejka makabrycznie wielka i tak sobie myślę jak ja wystoję aż tu pani z okienka które wcale pitów nie obsługuję zaprasza mnie do siebie aż tu miło do skarbówki chodzić.
.
ja dziś tez odwiedziłam US, oczywiście byłam przekonana, że będzie niemiłosierna kolejka, więc przygotowałam sie odpowiednio. Sukienkę załozyłam taka, która podkreśla brzuch i wyglądam w niej jak w 10 m.c. Myślę sobie,jak mnie ludzie zobaczą jak się toczę to mnie na bank przepuszczą. Wpadam do US a tam nikogo nie ma , buhaahaha

same dobre wieści, bo ponad 2000 zł zwrotu
Ja dziś pospałam do 10.oo a co tam! Później wspomniana już skarbówka i małe zakupy, tyle co na obiad. Jeszcze musiałam dla R. zamówić kwiaty na jutro, dla jego pracownic. Zamówiłam najtańsze, bo co będę obcym babom fundować jakieś róże

Przyjechałam do domu i w sumie nie robię nic, ale zaraz trzeba się zabrać za obiad - dziś kurczak po prowansalsku.
Koleżanka zaproponowała mi pożyczenie łóżeczka i się teraz zastanawiam, mama zaoferowała się,że nam na łóżeczko da i nie wiem czy kupować nowe, czy pożyczać a tę kasę przeznaczyć na coś innego. Racjonalnie i logicznie było by pożyczyć, ale nie wiem sama

Osobiście jestem straszną przeciwniczką pożyczania czegokolwiek, oprócz szklanki mąki

nie lubię czuć się zobowiązana i cały czas uważać, żeby coś się nie stało . Może głupie myślenie, ale już tak mam.
Wszystkim wizytującym i potrzebującym powodzenia i &&&&!!!!
Miłego dnia dla wszystkich!