reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Jestem juz na nogach :baffled: Obudzialam sie godzine temu i nici z dalszego spania,kto wie czemu:confused:Licze,ze uda mi sie zlapac sen za jakis czas,bo inaczej kiepsko bedzie,ale...Cieeerpliwosci ;-)
Milego dnia i mam nadzieje,ze wiekszosc z Was (Wiki :-p) smacznie i slodko spi :*

Witaj w klubie fiore :) Ja jak o 4 wstałam do kibelka, tak do tej pory zasnąć nie mogę...:/ Po 1,5 godz kręcenia się łóżku i męczenia wstałam i poszłam do drugiego pokoju mając nadzieję, że zmęczy mnie może ślęczenie przed kompem..ale chyba nici ze spania będą..:/

U mnie tez bezsennosci ciag dalszy...juz nad takimi glupotami siedzialam,ze powinnam dawno zasnac,ale Leo ma czkawke i caly brzuch mi skacze :-p

Witam majowe mamy ;-) ja mam termin na 31 maj więc chyba się załapię jeszcze to tego wątku :tak:
Co do obecnego tematu-brzuszek mam stosunkowo mały jak na początek 8 miesiąca i sypiam narazie, odpukać, dobrze. Chciaż bywają i gorsze noce.
Wszystkim mamom życzę cierpliwości, ja już chciałabym mieć swoją pociechę w ramionach, choć bycie w ciąży jest bardzo miłe :tak:
No i powoli zaczynają się moje obawy o poród. W gruncie rzeczy nie boję się, aczkolwiek jakieś obawy są. Jednak urodzić tak czy siak trzeba więc myślę że nie ma co za dużo nad tym deliberować :tak:

Cześć dziewczyny
U mnie noc minęła bez szału. Trochę się budziłam, pobolewał mnie brzuch i do tego jeszcze pies się strasznie rozpychał. No ale nie jest źle. Nawet się wyspałam.
Dzisiaj muszę ubezpieczyciela odwiedzić, bo mi się OC kończy. Znowu portfel zaboli przy płaceniu :( No ale chce się jeździć to trzeba. O 16 szkoła rodzenia a bardzo mi się nie chce. Poza tym znowu jakoś szarawo za oknem. Na szczęście w miarę ciepło bo muszę spacer na pocztę uskutecznić.
Za potrzebujące cały czas kciuki zaciskam. Jeśli któraś się wizytuje dzisiaj to udanych wizyt życzę no i miłego dzionka.
Idę na śniadanko.

Witajcie poweekendowo:-) U nas nic ciekawego się nie dzieje na szczęście spokój. Dla wszystkich potrzebujących mocne kciuki. Fiore spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla V. Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich:-)
Olissia wszystkiego naj z okazji urodzin, żeby bezpiecznie dotrwać do terminu i oby wszystko było szybko, bezboleśnie i cudownie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam o poranku:-)
Dziecie pojechalo z tata do przedszkola, kawa wypita czyli dzien jak codzien:-D
Fiore ucałuj mała urodzinowo:tak:
U nas po staremu, zatoki chyba odpuscily:sorry2:a to dlatego ze przez 3 dni nie wychodzilam z domu. Dzis pozwole sobie na zakupy spozywcze i wyjazd do przedszkola.
Milego dnia a te niewyspane niech sie poloza na chwile:-p

Do góry