reklama
fiore
Fanka BB :)
Jestem juz na nogach
Obudzialam sie godzine temu i nici z dalszego spania,kto wie czemu
Licze,ze uda mi sie zlapac sen za jakis czas,bo inaczej kiepsko bedzie,ale...Cieeerpliwosci ;-)
Milego dnia i mam nadzieje,ze wiekszosc z Was (Wiki
) smacznie i slodko spi :*

Milego dnia i mam nadzieje,ze wiekszosc z Was (Wiki

agushka
Witaj w klubie fiore
Ja jak o 4 wstałam do kibelka, tak do tej pory zasnąć nie mogę...:/ Po 1,5 godz kręcenia się łóżku i męczenia wstałam i poszłam do drugiego pokoju mając nadzieję, że zmęczy mnie może ślęczenie przed kompem..ale chyba nici ze spania będą..:/
mamamalwina
Zaciekawiona BB
Witam majowe mamy ;-) ja mam termin na 31 maj więc chyba się załapię jeszcze to tego wątku 
Co do obecnego tematu-brzuszek mam stosunkowo mały jak na początek 8 miesiąca i sypiam narazie, odpukać, dobrze. Chciaż bywają i gorsze noce.
Wszystkim mamom życzę cierpliwości, ja już chciałabym mieć swoją pociechę w ramionach, choć bycie w ciąży jest bardzo miłe
No i powoli zaczynają się moje obawy o poród. W gruncie rzeczy nie boję się, aczkolwiek jakieś obawy są. Jednak urodzić tak czy siak trzeba więc myślę że nie ma co za dużo nad tym deliberować

Co do obecnego tematu-brzuszek mam stosunkowo mały jak na początek 8 miesiąca i sypiam narazie, odpukać, dobrze. Chciaż bywają i gorsze noce.
Wszystkim mamom życzę cierpliwości, ja już chciałabym mieć swoją pociechę w ramionach, choć bycie w ciąży jest bardzo miłe

No i powoli zaczynają się moje obawy o poród. W gruncie rzeczy nie boję się, aczkolwiek jakieś obawy są. Jednak urodzić tak czy siak trzeba więc myślę że nie ma co za dużo nad tym deliberować

Cześć dziewczyny
U mnie noc minęła bez szału. Trochę się budziłam, pobolewał mnie brzuch i do tego jeszcze pies się strasznie rozpychał. No ale nie jest źle. Nawet się wyspałam.
Dzisiaj muszę ubezpieczyciela odwiedzić, bo mi się OC kończy. Znowu portfel zaboli przy płaceniu
No ale chce się jeździć to trzeba. O 16 szkoła rodzenia a bardzo mi się nie chce. Poza tym znowu jakoś szarawo za oknem. Na szczęście w miarę ciepło bo muszę spacer na pocztę uskutecznić.
Za potrzebujące cały czas kciuki zaciskam. Jeśli któraś się wizytuje dzisiaj to udanych wizyt życzę no i miłego dzionka.
Idę na śniadanko.
U mnie noc minęła bez szału. Trochę się budziłam, pobolewał mnie brzuch i do tego jeszcze pies się strasznie rozpychał. No ale nie jest źle. Nawet się wyspałam.
Dzisiaj muszę ubezpieczyciela odwiedzić, bo mi się OC kończy. Znowu portfel zaboli przy płaceniu
Za potrzebujące cały czas kciuki zaciskam. Jeśli któraś się wizytuje dzisiaj to udanych wizyt życzę no i miłego dzionka.
Idę na śniadanko.
justynamika84
Witajcie poweekendowo:-) U nas nic ciekawego się nie dzieje na szczęście spokój. Dla wszystkich potrzebujących mocne kciuki. Fiore spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla V. Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich:-)
Olissia wszystkiego naj z okazji urodzin, żeby bezpiecznie dotrwać do terminu i oby wszystko było szybko, bezboleśnie i cudownie
Olissia wszystkiego naj z okazji urodzin, żeby bezpiecznie dotrwać do terminu i oby wszystko było szybko, bezboleśnie i cudownie
Ostatnia edycja:
reklama
Karolki
Podwójna mama:)
Witam o poranku:-)
Dziecie pojechalo z tata do przedszkola, kawa wypita czyli dzien jak codzien
Fiore ucałuj mała urodzinowo
U nas po staremu, zatoki chyba odpuscily
a to dlatego ze przez 3 dni nie wychodzilam z domu. Dzis pozwole sobie na zakupy spozywcze i wyjazd do przedszkola.
Milego dnia a te niewyspane niech sie poloza na chwile
Dziecie pojechalo z tata do przedszkola, kawa wypita czyli dzien jak codzien

Fiore ucałuj mała urodzinowo

U nas po staremu, zatoki chyba odpuscily

Milego dnia a te niewyspane niech sie poloza na chwile

Podziel się: