skurcze to sie tak czuje jakby sie brzuch sciagal. najgroźniejse to te kiedy to sciaganie najbardiej czuc od góry ku dolowi. Takie zwykle powoduje rozwarcie i skracanie szyjki
My dis wrescie na zakupy wyruszylismy. Nawet szybko poszlo choc upocililam sie nieziemsko ale i postawilam sobie ambitny plan obkupienia calelj rodiny a do lata, bo ju tera mi ciezko wiec nie przewiduje kolejnej takiej wyprawy do lipca przynajmniej. W zasadzie to tylko sandalow chlopaki nie maja i jutro jeszcze musze isc po trzewiki ortopedyczne dla Kuby. W sumie zakupilismy dzis 7 par butow, kurtke dla Kuby i okularki dla mnie
(zeby nie bylo 2 pary butkow te dla mnie
)
bardo zadowolona jestem z zakupow, co mi sie niezmiernie rzadko zdaza
Chlopaki niestety zasmarkani, kaszla troche i generalnie oslabieni ale staram se ich codziennie troszke na dwor wypuszczac, bo pogoda piekna
W pryszly weekend zacynamy remont sypialni, wec po malu muse w tym tygodniu aczac wsytsko szykowac, popoakowac, szafe, powynosic z niej wsytsko i prygotowac. Ciese sie bardo, bo bedzie mozna wrescie kapic kla malutkiej sykowac
kurce wysypaly mis ie takie malusienkie koraliczki na klawiature i tera polowe klawisy mi nie diala