• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Witam się dzisiaj .Pogoda dopisała i dzionek zleciał.Coraz ciężej mi się chodzi no ale już coraz bliżej do porodu wytrzymamy wszystkie .Mam nadzieję,że szpitalne nie będą innych chciały za bardzo prześcignąć .Tradycyjne kciukasy za potrzebujące.

reklama
Witajcie! mam takie pytanie, moze to głupie no ale nie wiem po czym poznac czy ma sie skurcze brzucha? Czy to sa takie porownywalne jak bole i skurcze brzucha przed ciaza? Dzisiaj mam taki jakis dziwny ten brzuch, i nie boli mnie ale takie pulsowanie dziwne czuje. Jest to moja pierwsza ciaza.

no własnie nie wiem, bo brzuch troche sie napina i takie dziwne pulsowanie czuje, nie jest to regularne ale kilka razy od razu sie zdarzu a pozniej po jakims czasie

mam czasem skurcze po dłuższym spacerze albo nie raz w nocy jak sie gwałtownie przekręcę z prawej na lewą strone lub odwrotnie.Wtedy boli mnie podbrzusze.. są wtedy takie skurcze podobne jak miesiączkowe albo takie dziwne rwanie w dole... nie wiem jak inaczej to określić.Ale zazwyczaj trwa to chwile i ustępuje.

Anik, Suse, Nuta widzę, że nie tylko ja mam remontowe problemy. Dziś miałam już dzień bezsilności. Moja cierpliwość chyba się kończy, wcześniej nie wyobrażałam sobie tego, że na czas remontu moge przeprowadzić się do rodziców, a teraz juz tego nie wykluczam:-(:-(

Za chwilę wybiorę się chyba na IP do szpitala - od rana mam silne skurcze, nospa nie pomaga, wcześniejsze były co ok. pół godziny, teraz są co 15 minut :-(
Dzwoniłam do mojego lekarza, doradził sprawdzić :-(

Olisiaa - skurcze bolą bardzo podobnie jak podczas miesiączki... ja mam wrażenie, jakbym za chwilę miała dostać okres:dry::-(

reklama
skurcze to sie tak czuje jakby sie brzuch sciagal. najgroźniejse to te kiedy to sciaganie najbardiej czuc od góry ku dolowi. Takie zwykle powoduje rozwarcie i skracanie szyjki

My dis wrescie na zakupy wyruszylismy. Nawet szybko poszlo choc upocililam sie nieziemsko ale i postawilam sobie ambitny plan obkupienia calelj rodiny a do lata, bo ju tera mi ciezko wiec nie przewiduje kolejnej takiej wyprawy do lipca przynajmniej. W zasadzie to tylko sandalow chlopaki nie maja i jutro jeszcze musze isc po trzewiki ortopedyczne dla Kuby. W sumie zakupilismy dzis 7 par butow, kurtke dla Kuby i okularki dla mnie
wink2.gif
(zeby nie bylo 2 pary butkow te dla mnie
biggrin.gif
)
bardo zadowolona jestem z zakupow, co mi sie niezmiernie rzadko zdaza

Chlopaki niestety zasmarkani, kaszla troche i generalnie oslabieni ale staram se ich codziennie troszke na dwor wypuszczac, bo pogoda piekna

W pryszly weekend zacynamy remont sypialni, wec po malu muse w tym tygodniu aczac wsytsko szykowac, popoakowac, szafe, powynosic z niej wsytsko i prygotowac. Ciese sie bardo, bo bedzie mozna wrescie kapic kla malutkiej sykowac

kurce wysypaly mis ie takie malusienkie koraliczki na klawiature i tera polowe klawisy mi nie diala
realmad2.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry