• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Witam!!!

Poszykowałam sobie dziś graty na strychu u mamy i jutro podjadę je zabrać... o matko ile tego jest.... :szok::-D Muszę kupić kartonowe pudełka i wszystko ładnie posegregować :tak: bo sporo będzie na wyrost :tak: Poza tym to posprzątałam trochę podwórko, ganek, i wjazd.

Jula ogląda bajeczki a Lenka uskutecznia jakąś czaczę albo sambę w brzuszku... :-D:-D:-D

Katasza już po imprezce? Jak było?

Żanetaa nie wesoła sytuacja. Oby wszystko się ułożyło :-):tak: Jak zakup teściowej? Moja Julka też ma koło 102 cm iak coś kupuję to właśnie na minimum 110 :tak: jakoś wolę ciut większe niż tylko na chwilę ;-) zresztą rozmiar, rozmiarowi nie równy :tak:

Pieszczoszka nie znam się więc nie pomogę :no:

Olisiaa my na razie przesypiamy nocki bez problemów i wycieczek do wc :tak:

Kilolek to co Ty z tymi brwiami robiłaś???? :-D:-D:-p:-p:-D:-D

dorka popieram bez zimowych okryć o niebo lepiej!!!!!! Oby tak zostało :-D

annte hmmm... zazdroszczę rozpoczętego sezonu!!! Też bym coś wszamała...
Moja córka jak siedzę na bb ciągle mówi "pokaż mi tego potwora" :-D to tak w związku z Twoim awatarem :-D

As trzymajcie się!!!!

wikasik oby przyczyna bólu szybko zniknęła!

Mała mnie woła do łóżka, więc spadam!!!

Kudłatych snów :-p:-D

reklama
czesc dziewczyny! ja dzis gosci mialam wiec od rana bieganie, dopiero teraz udalo mi sie usiasc. w zwiazku z piekna pogoda rozpoczelismy dzisiaj sezon grillowy :) bardzo sympatycznie bylo. teraz postaram sie Was doczytac. na szpitalnym wiesci od fiore, dobre. oby tylko dobre wiadomosci sie tam pojawialy! kciuki caly czas za wszystkie potrzebujace!

dobry wieczór
ja dzi pojechałam do mamy i troszke pospacerowałam bo pogoda taka piekna ze nie wytrzymałam-wiem ze mam lezec ale strasznie sie dzis dobrze czułam a teraz troche brzuch mnie boli i jestem po nospie forte

od poniedziałku zamierzam pranko robic i powoli tez sie pakowac troche mi zeczy jeszcze brakuje tzn kosmetyczne bo wszystko mamy po OLI tylko terza dokupilismy kołyske

edit: kupiłam sobie miniaturowy szampon, odzywkę i żel pod prysznic:) bo po co mam całe butle targać:P

własnie ale ciezko znalezc te miniaturki daj cynka gdzie kupilas

za potrzebujace trzymam kciuki
ZANETA strasznie ci wspólczuje obys nie musiała tego płacic i tak jak pisza dziewczyny popytaj jeszcze

ANIK ja odkad mi brzuch widac nie stoje w kolejkach mójT mowi ze nikogo to nie obchodzi ale ja to troche pyskata jestem i jak cos usłysze to odpowiem .Tyle sie meczymy tak nam ciezko to chociaz ten przywilej nam sie nalezy

Witam niedzielnie.
Wczoraj tylko was doczytałam i padłam. Strasznie mnie ta impreza wymęczyła.
W Łodzi kolejny piękny dzień, więc na pewno jakiś spacer zaliczymy. Dzisiaj na obiad do teściów czyli lenistwa ciąg dalszy. Nic nie muszę robić.
Cieszę się, że są dobre wieści ze szpitali. Oby tak dalej. Już niedaleko.
Miłego dnia majóweczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry