• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2012

reklama
Agushka wszystkiego naj naj naj :-):-):-) zdrówka i szcześliwego rozwiazania:-):-):-):-)

Dzien dobry dziewczynki :happy:

Ja juz na nogach obudzialam sie o 7 i juz spac nie moglam:baffled: ale nocka o dziwo ładnie przespana :tak:
Dzisiaj jade na chrzciny do siostry M , oni sami maja urodziny wiec zapowiada sie ciekawy weekend ;-)dobrze ze pogoda dopisuje, odrazu jest lepsze samopoczucie :-)
Kochane zycze wam udanego i spokojnego weekendu bez zadnych bóli , skurczy itp.&&&&
Mam nadz ze jak wejde tu po weekendzie to beda same dobre wiesci :tak:

Buziaki!

Agushka Najsłodszego Dnia urodzin

Witajcie w sobotni poranek
Ja juz czuje sie troszke lepiej, tak wiec dzisiaj dzien na ogarniecie mieszkania, łacznie z myciem okien, podłogami, łazienka, praniem i prasowaniem i dosłownie wszystkim :D dobrze, ze mama z siostra przyjada pomóc, wiec sobota pełna pracy nas czeka. Pogoda dopisuje dzisiaj, słoneczko świeci od samego ranka.
Życze udanej soboty i trzymam kciuki za potrzebujace &&& oby obeszło sie bez przykrych dolegliwosci.

Ja tylko na chwilkę, w przerwie w układaniu płytek.
Pochwalić się chciałam. Wczoraj wygrałam sprawę w sądzie z pracodawcą, o ustalenie stosunku pracy... było warto!! :-D

Witam kochane.
wpadam tylko na chwilkę się przywitać, dzisiaj mam dzień porządków wieczorkiem jedziemy na urodziny do znajomych,a jutro nasza maleńka obchodzi urodzinki. Więc zapowiada się niezły weekend:-).

Agushka- wszystkiego najlepszego, oraz spełnienia marzeń.

Pieszczoszka-gratuluję udanego zakupu:-), cieszę się że podróż minęła Ci bez problemów:-D.

little nina- gratulacjeee:-):-):-).Nie ma co zadzierać z majówkami;-);-);-).

witajcie kochane
nasza ostatnia wizyta na placu zabaw zakończyła pobytem w szpitalu. Syn rozciął czoło dosyć mocno na szczęście życzliwi ludzie pomogli wezwać pogotowie, koleżanka zajęła się córką. Nawet na sygnale jechaliśmy bo syn zaczął wymiotować. Obydwoje byliśmy we krwi straszne przeżycie:no: Do tego w piątek dowiedziałam się że siostra mojej mamy przegrała walkę z rakiem....jest już na morfinie a w sobotę zaczęły się skurcze leżałam plackiem i jakoś minęło ale już wraca wszystko do normy synowi co prawda rana się rozkleiła i jeszcze raz musieli robić od nowa w tygodniu i myślę że teraz już się wygoi.Mąż dwa dni temu też w szpitalu bo coś mu się wbiło do oka też łazi w plastrach oj starczy nam przeżyć i oby spokojnie do maja czego Wam wszystkim życzę!!!!
Widzę że brak wieści szpitalnych oby tak dalej :tak:

aghuska sto lat łatwego porodu i czego sobie kochana życzysz
pozdrwiam Was wszystkie bardzo serdecznie i życzę miłego dnia:-)

Witam się sobotnio .Gratulacje dla wszystkich które mają powód do świętowania .Kciukasy dla tych w potrzebie i spadam do ogrodu i tak nie wiele zrobię ale będę dopingować M i być jako przynieś ,podaj ,pozamiataj.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry