reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kaja ale wspaniałe jest Twoje podejście,że potraficie się przyjaźnić,mój były mąż też teraz jest prawie przyjacielem,gorycz minęła a żyje się dalej,o co mój R. trochę chyba jest zazdrosny bo jego była jest straszna!!! wczoraj był fajny odcinek uwagi z ...oooo rany uciekła mi z głowy,ta z kabaretu,taka szalona,była żona Gąsowskiego,powiedziała że ze swoimi byłymi partnerami i obecnym razem spędzają święta bo prawdziwie się przyjaźnią.myśkę że to jest piękna i dojrzała postawa ludzi cywilizowanych,niestety tak rzadko się zdarza:-(

coś wiosennego znalazłam
526487_10151408224889629_1248886539_n.png

Ostatnia edycja:
A ja nie uważam, by utrzymywanie kontaktów z byłymi partnerami było właściwe dla związku. Inna rzecz, jeśli są dzieci.

WRÓCIŁAM OD GINEKOLOGA!
Na 100% chłopiec :-D

A ja nie uważam, by utrzymywanie kontaktów z byłymi partnerami było właściwe dla związku. Inna rzecz, jeśli są dzieci.

WRÓCIŁAM OD GINEKOLOGA!
Na 100% chłopiec :-D

wiemy stara:-D

wyluzuj gaciory, ja pisalam o bylych zonach mojego ojca, z ktorymi mam bardzo dobry kontakt, jedna jest mi o tysiac kilometrow blizsza od wlasnej matki...ktora apropos tez jest z kosmosu:szok::-D..ale to juz zupelnie inna historia:-D

reklama
Do góry