reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nia - ja rozumiem ,ze malutkie dzieci tak maja i to normalne tylko ,ze te u moich sasiadow maja po 10-12 lat wiec takie malutkie nie sa i moga starac sie troszke powstrzymac .

Kaja trzymam &&&&&&&&& żebyś nie musiała leżakować. Może potrzebujesz jakiejs paczki z Pl z lekami? To pisz, będę wysyłała. A gdzie nad morze sie wybierasz i kiedy? Może w końcu się spotkamy ;-)

Nanu fajny dialog!
Niestety sterylizatorów nie było. Za to chłopaków w spodnie obkupiłam :tak:

No i 2 kurierów przywiozło paczki 1 to łóżeczko, a druga zestaw butelek, pojemników na pokarm itp.

A w czwartek przychodzi ekipa szafę robić :-)
No humor mam od razu mega dobry i jeszcze loda pochłonęłam.

no nic, może kolejne polowanie na sterylizator się uda;P fajnie że coś znalazłaś dla chłopaków:)
ja upolowałam kocyk i jakieś ciuszki:)

z zakupów już mi chyba wszystko przyszło, reszta w przyszłym miesiącu chyba:)

Ja jeszcze czekam na drugą serię drobiazgu i termometr. I będę miała prawie wszystko. Także w marcu dokupię resztę, przepiorę i poprasuję, spakuję torbę no i w kwietniu już wolne :tak:

ja 15 kwietnia to już mogę być po cc, więc nie będę czekała :-)

Pamiętam, że na październiku moim jak sie dziewczyny zaczęły rozdwajać, to wszystkie dzieciaczki poza 2 były we wrzesniu na świecie. Tak im sie spieszyło na świat.

Ja mam nadzieję zakonczyć kompletowanie wyprawki do końca kwietnia.
Kurka dziewczynki nie jest dobrze:no: kolejny dzień mam mega zawroty głowy, mdłości i totalnie nic nie jestem wstanie zrobić :no:

Dla mojego małża ,, okład z młodych piersi,, to najlepsze lekarstwo:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry