reklama

Maj 2013 :):)

a co to Dahl?

moje już gotowe! 20130212_144557.jpg

reklama
Miałam mieć dzisiaj na obiad kuraka z pieczonymi ziemniakami ale jak zobaczyłam zdjęcie nanu to stwierdziłam, że dawno nie było pieczonego kuraka z kukurydzą i czerwoną fasola <3 Tak więc dzisiejszy obiad zawdzięczam Nanu:-D

Serek homo <3

Mnie już w piekarniku się piecze pierwsza partia ciastek. Zdycham z zapachu. Z białą i mleczną czekoladą :sorry:

PS. Boże, mieszadła miksera mi się zacinają. Oby Waldi umiał naprawić :eek:

Buahaha jakbym widziała siebie:-D Cokolwiek się zepsuje, pierwsza myśl to czy Jarek zdoła to naprawić:-) Jak to dobrze mieć taką złotą rączkę w domu;-)

Siedzę i sikam ze śmiechu:-) Kiedyś mój teściu na pytanie Majki co stało sie z jego zębami odpowiedział jej żartem, że koza mu wypierdziała:szok: Moje dziecie przeżywa to do dziś dnia i właśnie teraz siedzi sobie przy stole 3 dzieci i wcinając zupę zastanawiają się jak ta koza to zrobiła:szok:
Pomysły mają niesamowite:-D

Ostatnia edycja:
Kuźwa, jak byłam dzieckiem i zapytałam dziadka, dlaczego ma żółte zęby, to dostałam od niego lanie chyba... muszę kogoś zapytać, bo tak mi się coś kołacze po mózgu i nie wiem, czy to prawda, czy mi się śniło :baffled:

Kaja trzymam &&&&&&&&& żebyś nie musiała leżakować. Może potrzebujesz jakiejs paczki z Pl z lekami? To pisz, będę wysyłała. A gdzie nad morze sie wybierasz i kiedy? Może w końcu się spotkamy ;-)

Nanu fajny dialog!
Niestety sterylizatorów nie było. Za to chłopaków w spodnie obkupiłam :tak:

No i 2 kurierów przywiozło paczki 1 to łóżeczko, a druga zestaw butelek, pojemników na pokarm itp.

A w czwartek przychodzi ekipa szafę robić :-)
No humor mam od razu mega dobry i jeszcze loda pochłonęłam.

dzieki Olenko, poki co wszystko pod kontrola i mam..a nad morze, nie wiem jeszcze, pewnie okaze sie w praniu, jak zwykle na ostatnia chwile...poza tym, chyba moj mozg nie ogarnia wiecej planowan niz dzieci i slub..
apropos slubu, wszyscy sie wtracaja z dobrymi radami, co trzeba, co wolno ..
jak ja nie cierpie ludzi , ktorzy mi chca za wszelka cene pomagac po swojemu oczywiscie, nieproszeni..czy my to w mentalnosci mamy czy jak

jaka szafke? i co ze zmywara?

Szafa wnękowa, a zmywarka i przygotowanie do niej trwają.
Chyba w sob. przyjdzie czarodziej i będzie wnękę ogarniał. A potem tylko zostanie kupno szafek :-).

A dobre rady to Polacy chyba we krwi mają :confused2:

Taaaa, dobre rady. Do dupy z dobrymi radami. Niech no tylko ktoś mnie po porodzie ośmieli się instruować bez mojego uprzedniego zapytania, to łeb ukręcę :crazy: Jeszcze mama jak mama, bo pracuje jako niania i ma z maluszkami kontakt, ale każdy inny... :baffled:

O kurde, spać mi się chce :-D Zjadłam pomidorową i tak mi błogo, że bym teraz przykimała...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry