reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Hej,

Byłam rano z moim psinką u lekarza, pobierają krew i co okazuje się, że nie ma żadnej cukrzycy. Wczoraj mógł być wyrzut w organiźmie w sytuacji krytycznej, zagrażającej życiu, tak się podobno może dziać. Moje kochanie zachowuje się już jak gdyby nic, ale i niestety nie wiem co się działo wczoraj, mam go obserwować, oby sytuacja się nie powtórzyła.

Kitka
doskonale Cię rozumiem, czasami ledwo otworze oczy i już wiem, że ten dzień nie będzie należał do udanych i że wszystko mnie będzie wku....

Kaja trzymam kciuki żeby Ci zastrzyki pomogły, ja w piątek idę na wizytę i też mam nadzieję, ze nie wrócę do szpitala przez to żelazo. Super, że partner tak reaguje na ciąże, mój też do kuchni zaczą zaglądać i się zmienił na plus, ale Twojego z zakupami 200km nie pobije.

Nanulika
dobry ten Twój S. Oj mi ostatnio bardzo dobrze wchodzą serki homo. Mniam zjadłabym takie Chili Con, lubię :)

Citrus
bardzo apetycznie wyglądają te ciacha! Nie myśl za dużo, na pewno wszystko jest ok i co nie co sobie wkręcasz odnośnie własnej szyjki ;-)

Sambo
szybciutko urodziła ta Twoja koleżanka, oby nam też tak poszło :-)

Okład z młodych piersi to i mój uwielbia :laugh2:

witajcie środowo :)

Kaja podrzuć Ty do Wrocławia swojego mężczyznę czasami haha nie no na mojego też narzekać nie mogę ale Ty to masz full wypas :)
Aniaczek dobrze, że cukrzyca to był fałszywy alarm
Nanu jak szkoła rodzenia? Jak wrażenia?

A ja miałam ciężką noc od 2 dni bolało mnie podbrzusze jak zwykle myślałam, że się rozciąga a wczoraj doszło pieczenie przy sikaniu, w nocy tak piekło i bolało, że myślałam, że zejdę z tego świata i łyknęłam furaginum, jedyne co mi mogło pomóc :/ Dzis idę z sikami do laboratorium.

witam drogie mamusie :-)
Dzis czas na badania :no: krew,mocz i oczywiscie glukoza mam nadzieje .ze wszystko bedzie dobrze .
Wiikki-ja rowniez mialam problemy z pecherzem i okazalo sie ,ze to zapalenie teraz tez sie boje ze mi znow wyjdzie a nie chce znowu brac antybiotyku.

również się witam porannie,
Evi , Wiikki trzymam kciuki za badania !
Aniaczek mam nadzieje,że to jednorazowy incydent z psinką. trzymam kciuki za piątkową wizytę i za dobre żelazo.
Kaja taki facet to skarb! gdzie się takich spotyka?

miłego dnia Cukiereczki !

Cześć dziołchy :p

Moje dziewczyny właśnie wyszły do szkoły, ufffff :)
A ja powinnam pojechać do pracy zawieźć zwolnienie, aleeee tak mi się nie chce :baffled: że chyba pójdę na pocztę i wyślę :-p

&&&& zaciśnięte, za wizytujące i za te co dziś honorowo krew i mocz oddają :) co by wszystko dobrze wyszło :)

Mnie od rana boli gardło, chyba zaraz posokam ząbek czosnku .... i tak się dziś z nikim nie będę całować :p

Ostatnia edycja:
dobryy ;) ja od wczoraj walczę z otarciem/odparzeniem (od wkładek? papieru toaletowego?). Na razie Liperanol złagodził. Najchętniej bym nie nosiła wkładek ale obawiam się że nie da rady ...
Przespałam pierwsza noc z moją poduszką ciążową - mega zakup polecam z całego serca. Nic nie boli ;))

reklama
Cześc brzuchatki;
trzymam kciuki za wasze badania!

Aśka też bym pocztą wysłała to l4.

U mnie zasypało śniegiem, znowu w przedszkolu pogrom jest. Mój się jakoś trzyma, ale nie wiem jak długo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry