Hej,
Byłam rano z moim psinką u lekarza, pobierają krew i co okazuje się, że nie ma żadnej cukrzycy. Wczoraj mógł być wyrzut w organiźmie w sytuacji krytycznej, zagrażającej życiu, tak się podobno może dziać. Moje kochanie zachowuje się już jak gdyby nic, ale i niestety nie wiem co się działo wczoraj, mam go obserwować, oby sytuacja się nie powtórzyła.
Kitka doskonale Cię rozumiem, czasami ledwo otworze oczy i już wiem, że ten dzień nie będzie należał do udanych i że wszystko mnie będzie wku....
Kaja trzymam kciuki żeby Ci zastrzyki pomogły, ja w piątek idę na wizytę i też mam nadzieję, ze nie wrócę do szpitala przez to żelazo. Super, że partner tak reaguje na ciąże, mój też do kuchni zaczą zaglądać i się zmienił na plus, ale Twojego z zakupami 200km nie pobije.
Nanulika dobry ten Twój S. Oj mi ostatnio bardzo dobrze wchodzą serki homo. Mniam zjadłabym takie Chili Con, lubię
Citrus bardzo apetycznie wyglądają te ciacha! Nie myśl za dużo, na pewno wszystko jest ok i co nie co sobie wkręcasz odnośnie własnej szyjki ;-)
Sambo szybciutko urodziła ta Twoja koleżanka, oby nam też tak poszło :-)
Okład z młodych piersi to i mój uwielbia