Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny oglądam ddTVN - siedzę i ryczę, nie jestem w stanie powstrzymać łez:-(
był program o nieuleczalnie chorych - nienarodzonych dzieciach, które zazwyczaj umierają krótko po porodzie. I o opiece hospicyjnej dla kobiet w ciąży.
a Twój W nie powiedział że nic nie masz kupować bo nie, tylko że masz poczekąć aż kasa przyjdzie a to różnicaA ja powinnam pojechać do pracy zawieźć zwolnienie, aleeee tak mi się nie chceże chyba pójdę na pocztę i wyślę
Mnie od rana boli gardło, chyba zaraz posokam ząbek czosnku .... i tak się dziś z nikim nie będę całować![]()
witajcie środowo
Nanu jak szkoła rodzenia? Jak wrażenia?
A ja miałam ciężką noc od 2 dni bolało mnie podbrzusze jak zwykle myślałam, że się rozciąga a wczoraj doszło pieczenie przy sikaniu, w nocy tak piekło i bolało, że myślałam, że zejdę z tego świata i łyknęłam furaginum, jedyne co mi mogło pomóc :/ Dzis idę z sikami do laboratorium.

Przespałam pierwsza noc z moją poduszką ciążową - mega zakup polecam z całego serca. Nic nie boli)
Wściekam się, bo nie mam zbyt dużo pieniędzy i W. mi powiedział, żebym się wstrzymała z robieniem zakupów dla dziecka, aż przyniesie do domu trochę grosza (robi wykończeniówkę teraz i pieniążki przynosi albo co tydzień, albo co dwa). No i była awantura wieczorem, bo powiedziałam mu, że w ogóle nie zależy mu na dziecku i po cholerę się decydował, skoro ma je głęboko gdzieś, że urodzę dziecko i to maleństwo przyprowadzę do nie wykończonego w stu procentach mieszkania itd.![]()