reklama

Maj 2013 :):)

reklama
ja nosze boyfriendy i bardzo lubie:-)

dzien dobry kochane...
CYTRYNA, przestan halunic jak nie chcesz, zeby W popadl z zamysl nad tym, czy jest wystarczajaco "wartosciowym" facetem, jesli nie masz w portfelu tych pieciu stowek wiecej...masakra z tymi babami czasem:-D

ja pod tym wzgledem jestem chyba bardzo meska:-D...centrum handlowe oblatuje w 20 minut, jak zrobie wielkie zakupy to 30...dom wyposazylam w godzine w ciagu jednego dnia, o meblach mowa, a dla dzieci tez wszystko w sensie lozeczko, wozek, foteliki i reszte zamierzam kupic pewnego sobotniego przedpoludnia, jeszcze nie wiem ktorego:-Djak mi sie zechce ..

pochlonelam trzy croissanty i czas sie przeprosic z depilatorem...zarastam w tej ciazy jak jaskiniowiec fred:-D

Jak dobrze, że jesteście takie mądre i rozsądne :-)

Czas chyba się zbierać do czytania, bo jutro Walentynki, a mam walentynkową książkę do zrecenzowania :-p Jak głupek cholerny czytam trzy jednocześnie, nic dziwnego, że we łbie kiełbie.

Sembo, NA WYCZUCIE :-D Czekam na dzień, w którym się zatnę i zacznę krwawić jak zarzynana świnia, słowo daję.

Nanu obłędny ten twój chłop :-D Padłam.

Kaja ty to w ogóle jesteś zorganizowana. Ja to się zastanawiam nad rodzajem tamponów 20 minut. A decyzja, czy szafka ma być z szufladą, czy koszem wysuwanym :no: nie do podjęcia.

Ja się golę na "macanego"

a ja trzymam sobie prysznic miedzy nogami, a ze sama nasadka jest spora to sluzy mi za lusterko:-D

a krzywo, czy nie..pchi;-)
raczej prosto, ale kto by sie tam przejmowal, milimetr w ta czy w ta:-D

reklama
no Citrus to co Ty narzekasza jak prace ma zaplanowane na jakiś czas. stały przypływ gotówki będzie i jest git.!
a wyobrażasz sobie jak nas zalejesz wpisami na BB o zakupach tych jedynych? będzie bombowo!

Kaja Twoja osobość i charakter jest dla mnie niedoścignionym marzeniem!

a ja mam znów mętlik w głowie przez męza. Bruno czy Nikoś? :angry: a już tak się nastawiałam.

SEMBO ja na czuja się gole. jak narazie bez zacięć wychodzę :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry