reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zapo, citrus ja bym pewnie też się nie zebrała do wywołania ale znalazłam że można wywołać online w Bootsie z dostawą do domu i to jeszcze za jakieś śmieszne pieniądze więc zamówiłam ;)) ja mam cały dysk zdjęć ale takie lubią się skasować/przepaść/zapodziać a w albumie będą bezpieczne i zawsze można po nie sięgnąć jak goście przyjdą itp ;)

ja jak byłam na macierzyńskim po # to zrobiłam i zamówiłam fotoksiążkę z naszych wszystkich wyjazdów od 2008 roku.... fajnie się to ogląda....

ach, uwielbiam fotoksiazki..i zamawiam z wielu okazji, dziadkom na dzien babci i dziadka, mojej chrzesniaczce zamiast laurki na chrzest, zaczynalo sie od zakochanych rodzicow, poprzez brzuch, szpital itd..i w domu tez mamy kilka, uwielbiac:-D

Natchnęłyście mnie i zamówiłam album.
A za segregację może jutro się zabiorę i oddam do wywołania.

Sembo ta opcja z dostawą do domu bardzo mi się podoba :-D Muszę poszperać, czy w Pl takie cuda też robią.

trochę sie dobiłam przeglądając fotki ze studiów kiedy byłam taka młoda, ładna i zadbana... no i szczupła przede wszystkim :P Za to małż się prawie nic nie zmienił odkąd wyhodował zarost w sumie wygląda tak samo :P

heheheh pretensje że bez niego:P ja wczoraj myślałam że padnę po tej szkole rodzenia...
Jak pokazywali różne rynkowe cuda dla mam i dzieci to były m.in. gacie poporodowe i 2 "modele" podpasek poporodowych - bella giganty i Tena giganty o trochę fajniejszym wyprofilowanym kształcie... Faceci mieli miny genialne jak dotknęli tego, co jak usłyszeli ich kobieta będzie nosić w gaciach być może nawet 6 tygodni!!!

Jak wyszliśmy S do mnie: masakra że to tak długo trwa i te podpaski takie wielkie.....pffff..."
Ja do niego: spokojnie dam radę kochanie, miliony kobiet dały to i ja podołam! A zapas podpasek już mam!
S na to: jak to masz?!:szok: czemu mi nie pokazałaś?!
Ja: wtf? po co?!
S: a jak zasłabniesz?! a jak będziesz miała z tym problem? to jak ja Ci pomogę jak nie wiem? No czemu mi nie powiedziałaś?! Czemu nie pokazałaś?

rozbawił mnie do łez!!!!

no mnie też hahahaha do łez:-):-):-)

ejj a jak golicie kasie?? Bo ja już nie dosięgam tam w ogóle... depiluje się na czuja i mam wrażenie że co 5 sekund się zacinam ;/

ja do pomocy biorę lusterko, najpierw na czuja a potem przy pomocy lusterka sprawdzam czy jest ok :-p

reklama
nie przesadzam :P na dowód:
DSC00059psmAle.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry