nanulika
Czary mary - hokus pokus
takie coś mamy
Z-Foto | Fotoalbum 03
tylko zamawiałam u nich przez groupona i wyszło jakoś 39pln chyba
Z-Foto | Fotoalbum 03
tylko zamawiałam u nich przez groupona i wyszło jakoś 39pln chyba
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jak byłam na macierzyńskim po # to zrobiłam i zamówiłam fotoksiążkę z naszych wszystkich wyjazdów od 2008 roku.... fajnie się to ogląda....

Muszę poszperać, czy w Pl takie cuda też robią.
heheheh pretensje że bez niegoja wczoraj myślałam że padnę po tej szkole rodzenia...
Jak pokazywali różne rynkowe cuda dla mam i dzieci to były m.in. gacie poporodowe i 2 "modele" podpasek poporodowych - bella giganty i Tena giganty o trochę fajniejszym wyprofilowanym kształcie... Faceci mieli miny genialne jak dotknęli tego, co jak usłyszeli ich kobieta będzie nosić w gaciach być może nawet 6 tygodni!!!
Jak wyszliśmy S do mnie: masakra że to tak długo trwa i te podpaski takie wielkie.....pffff..."
Ja do niego: spokojnie dam radę kochanie, miliony kobiet dały to i ja podołam! A zapas podpasek już mam!
S na to: jak to masz?!czemu mi nie pokazałaś?!
Ja: wtf? po co?!
S: a jak zasłabniesz?! a jak będziesz miała z tym problem? to jak ja Ci pomogę jak nie wiem? No czemu mi nie powiedziałaś?! Czemu nie pokazałaś?
rozbawił mnie do łez!!!!
ejj a jak golicie kasie?? Bo ja już nie dosięgam tam w ogóle... depiluje się na czuja i mam wrażenie że co 5 sekund się zacinam ;/