Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi tez brzuch twardnieje kilka xd ziennie, jest wtedy jak skała i trwa to do minuty, bezboleśnie. Mój gin twierdzi, że jak nie idą za tym żadne nieprawidłowości z szyjką itd., to nie ma sensu nawet No-spy, Mg czy innych specyfików łykać - bo to naturalny, prawidłowy "trening" macicy przed porodem - a jak teraz będziemy ją na siłę "zwiotczać" lekami, bez powodu, to jak ma sobie dać radę ze sprawnym wyparciem dzieciaczka gdy nadejdzie godzina 0 ? I do mnie to przemawia.. 

A w historie o dzieciakach w przedszkolu calodobowym tez az ciezko mi bylo uwierzyc.Myslalam,ze to dla lekarzy,pielegniarek ktorzy maja dyzury nocne i naprawde nie maja innego wyjscia.Czy nawet samotna matka pracujaca w Tesco-24h/dobe(chociaz nie wiem ile moze kosztowac takie przedszkole?).Ale panie mowily,ze to glownie dzieci rodzicow,ktorzy sa skupieni na karierze.I wracaja do domu po 18tej i potrzebuja relaksu a nie drugiego etatu(!).A w ogole zaczelam sie wypytywac bo one strasznie zbulwersowane gadaly o jakims tatusiu,ktory sie zapytal czy trzeba dziecko na kazdy weekend odbierac bo on chcial zabrac zone na weekend w gory![]()

takimi to się opieka społeczna nie zainteresuje ale jak rodzina biedna ale kocha swoje dzieci to tak czy inaczej pod obstrzałem
matko co to się wyrabia
I zawsze przychodzi ostatnia.Na temat ludzi,ktorzy pracuja do 16 i musza sie przez miasto przebic nigdy nie slyszalam zeby cos zlego mowily.Ale jak pani mieszka 2 bloki dalej,one koncza prace o 17:00 a jej sie zdarza ze 2-3razy w miesiacu odberac malucha o czasie....