reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziękuję za przyjęcie do grupy. Czy te dane adresowe dodaje się normalnie, przez odpowiedź w temacie?

citrus pewnie po założeniu szwu Cię wypuszczą do domu. Tylko masz się stosować do zaleceń, a nie szaleć, bo ja tu co chwilę czytałam, że dźwigasz jakieś wielkie zakupy:dry:

Tak normalnie się odpowiada.

Citrus pewnie cię ze 3 dni potrzymają, bo będą sprawdzali, czy nadal się skraca. Ważne, że pod opieką jesteś. Mam nadzieję, że cię potem wypuszczą i grzecznie będziesz w domu leżakowała.

Baby chcecie zaproszenia to proszę o pw, bo nie ogarniam dzisiaj, za co przepraszam.

Biedronki coś też nie widać od dłuższego czasu :-(

Jezu co za szalony dzien dzisiaj jest :szok:
Dziewczyny trzymajcie sie !!! Nogi zaciskac !!! nic ze środka jeszcze nie wypuszczać !!!

Mnie też dziś brzuch twardnial ze 3 razy ale to dlatego ze nalatalam sie dzis po urzedach, schodach i samochodach... Wizyta u gina w srode ... zobaczymy co tam w srodku sie dzieje...

Już mi się nudzi, a dopiero dwie godziny leżę :-D Mój skarb przyniósł mi trochę żarcia z KFC, bo przecież na szpitalnym wikcie kolacyjnym dostałam 4 kromki chleba, kawałek masła i jakąś wędlinę ze świni - oczywiście nie zjadłam nic, oprócz trzech kromek suchego chleba. Ciekawe, jak ja mam witamin dostarczyć dziecku z czegoś takiego... :blink:

A tak w ogóle, to co u Was? Proszę Was od razu, nie lekceważcie żadnych (!!!) objawów. Mnie też niby tylko brzuch twardniał, a zobaczcie co za cholerstwo się przyplątało... Faktycznie lepiej sprawdzić, niż potem sobie pluć w brodę :dry:

Ech, a dzisiaj nawiązałam fajną współpracę z portalem internetowym - mam być ich korektorem...

Citrus super! Owocnej współpracy.
A stołowanie się w szpitalu... masakra.
Ja pamiętam, że po porodzie dostałam na obiad 2 pierogi leniwe. I salowa przepraszała, że jej głupio ale koniec roku i kasy na jedzonko nie mają.
Matka Polka karmiąca na 2 pierogach :-D

Ja kolejny dzień umieram na zgagę. Aż mi szczena drętwieje :wściekła/y:
Idę z książką do łóżka.

A jutro nie przyjmuję ŻADNYCH złych wieści!
Dobranocka

reklama
Heja,

Ja dziś po glukozie, wyniki jutro, smak bardzo słodki, ale nie tragiczny, zasłabnięć nie miałam, jedynie byłam zmulona i przesłodzona.
Oddałam poza tym krew i siuski, wszystko jutro do odbioru i wizyta u Gin.

Mdła współczuję tych pawi tak długo, fajnie, że miło spedziliście wczorajsze popołudnie. Przedszkole całodobowe szok, wiadomo czasami nie ma na prawdę co z dzieciakiem zrobić, ale żeby tak zostawiać na cały tydzień, jakoś nie wyobrażam sobie.

Zapominajka gratuluję wybrania imienia. Trzymam kciuki za nasze dziewczyny i ich dzieciaczki! Zszokowałam się Kają tym szitalem. Dziękujemy za wiadomości.

Co do narodzin dziecka innej płci niż było potwierdzone, to tak samo zdażyło się u dziewczyny w moim rodzinnym mieście, miała być dziewczynka, a urodził się chłop.

Noelle1986
ale przygoda z zębem to na prawdę nie dużo Ci policzyli za ,,naprawę" Ze złotego to się uśmiałam:tak: a jeszcze ruskie złoto, ulala...

Nia moje dziecko prawdopodobnie wyląduje w żłobku jeszcze przed 10 miesiącem. Framama pocieszyłaś mnie dobrymi słowami o żłobku, ja sama jestem dzieckiem oddanym od razu po macierzyńskim do żłobka i nie mam jakieś taumy.

Citrus kochana trzymaj się, powodzonka żeby szef zadziałał.

Tak się przestraszyłam, że i ja dodaję swóje namiary w grupie, kurdę musimy się trzymać do tego maja!

Przez ten dzisiejszy dzień jutrzejszej wizyty boje się straszliwsko. Wręcz jestem przerażona!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry