reklama

Maj 2013 :):)

reklama
wikki-ciesze sie ze przynajmniej u ciebie uspokajajace wiesci

kartagina-wazne ze nie jest gorzej zycze jej poprawy i szybkiego powrotu do domku w dwupaku

citrus-dobrze ze jednak pojechalas, tobie tez zycze szybkiego powrotu do domku w dwupaku i oby nic sie juz nie skracalo

Oj widze ze tu sie dzisiaj dzieje:-(
Citrus trzymam mocno &&& zeby wszystko bylo dobrze.
Kartagina dobrze ze w miare jest ok i wlasnie nie jest gorzej.
Kaja oby dalo sie rade zatrzymac te skurcze i jeszcze zeby dzieciaczki poczekaly chociaz z pare tygodni.
Normalnie cos to swieto dzisiejsze nie sluzy dziewczynkom ale mam nadzieje ze z wszystkimi bedzie dobrze.
Zapominajka ja tez bym prosila o zaproszenie jak mozna oczywiscie:-)

No mówię, że nie mam o niczym pojęcia. Ani kiedy się skróciła, ani dlaczego. Może taka moja uroda, że się skróciła i taka zostanie już do porodu, może to infekcja jakaś, bo ciągle mnie w pochwie piekło przy dotyku, cokolwiek. Wszystko się okaże najpewniej jutro. Byle szybko zrobili to, co mają zrobić i byle wypuścili. Mogę leżeć plackiem w domu, ale W DOMU, a nie w szpitalu... :cool2:

Dziękuję za przyjęcie do grupy. Czy te dane adresowe dodaje się normalnie, przez odpowiedź w temacie?

citrus pewnie po założeniu szwu Cię wypuszczą do domu. Tylko masz się stosować do zaleceń, a nie szaleć, bo ja tu co chwilę czytałam, że dźwigasz jakieś wielkie zakupy:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Citrus zadna z nas nie chcialaby byc w szpitalu,czlowiek jakis taki bardziej przygnebiajacy sie robi ale jak trzeba to musisz wytrzymac dasz rade;-)wkoncu musimy do tego maja wytrzymac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry