reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

dziewczyny nie uwierzycie :p pokłóciłam się z M. dziś przed pracą, potem przyjechał po mnie po pracy i mówi że ma niespodziankę. i zgadnijcie co... :p KOLEJNA SOFA hahahahahaha

reklama
Kartagina, w ciągu dnia wtrąbiłam 3 olbrzymie kawałki, więc nawet nie komentuję :D

a Sembo jak zwykle fetysz na sofę :D

wracam chyba do spania, bo choć zrobiłam sobie 20-minutową drzemkę, to jakoś brak mi sily na ogladanie Obcego :) wytrzymam do 23 bo biore Fenka i sru do spania :D

Kessy ja nazywam to u siebie demencją ciążową, sama sobie się dziwe jak czasami mogę być bezmyślna, albo zapomnieć słowa jakiego powinnam użyć, dużo by tu przytaczać, mam cichą nadzieję, że wszystko wróci do normy z moim mózgiem.

Od godziny 8 jak wyszłam do pracy tak dopiero godzinę temu wróciłam do domu, ale spokojnie. Po poracy do babci M na obiad, później do teściowej i tak nam się zeszło, ale nic ciężkiego nie robiłam tylko siedziałam, jadłam, plotkowałam itp.
Coś za mną chodzą śledzie...

czesc ,
Citrus mnie tak boli jakbym mialam miesiączki dostac.
ja w połowie zdanie zapominam jaką mialam myśl do przekazania.moja przyjaciółka pęka wtedy ze śmiechu. i czy to nie odmóżdżenie ;-)
Kartagina co to znaczy lepiej? hmmm tzn,ze nie mam ochoty podciąć sobie żył:angry: nie mam ochoty zabić wszystkkich na swojej drodze.
aaa tak poza tym to dzień dobry moje Kochane!
i na dobry początek dnia
Pachelbel Canon in D Major Perfect Version - YouTube
ostatnio tylko takiej muzyki słucham :confused:

ja również się witam i zaraz zmykam do szkoły rodzenia. Jupii :-) Dzisiaj z mężem bo wczoraj nie zdążył do mnie z pracy dojechać:wściekła/y:. Ale frajda. Będę dopiero wieczorem to nie produkujcie zbyt wiele bo jak zwykle zaległości doczytać toż to wyczyn nie lada;-):-)

witajcie niedzielnie :)

Ja miałam cieżką noc, przewracałam się z boku na bok i w każdej pozycji niewygodnie, na plecach nawet minuty już nie wyleżę bo plecy bolą jak oszalałe. Ale już jest rano i z tego się cieszę.
Ale mi narobiłyście ochoty na ciasto drożdżowe i co teraz hmm wypadałoby zrobić no chyba ze Citrus jeszcze zostało to podbiegnę :-)

Kessy jeśli chodzi o roztargnienie ciążowe to ja też mam. Ostatnio mąż wysłał mnie po rower do centrum handlowego oddalonego o 5 min drogi od nas bo tam przypiął i chciał, żebym podprowadziła do domu. No i poszłam, wracam a on do mnie " A gdzie rower" A ja " jaki rower? " Poszłam po ten rower ale oczywiście weszłam do centrum porobiłam zakupów i zadowolona wróciłam do domu totalnie zapominając o rowerze. Także chyba każdą z nas to spotyka.

Framama widzę, że humorek lepszy i super oby tak zostało do porodu :)

My możemy na spokojnie spędzić niedziele, w końcu rozpakowani w czyściutkim mieszkaniu, aż miło :)
Miłego dnia, a ja dziś witam 8 msc :)

witam ija niedzielnie

kolorowa- ja tez sporo mg biore ale moj gin powiedzial ze tego sie nie przedawkuje jakby co organizm sam wydali

kartagina- wiem jak bedzie gorzej jade do szpitala, tez wole by dziecko przyszlo na swist po 34 tygodniu conajmniej, dzis-odpukac- skurczy nie bylo w nocy tez cisza wiec moze mg dziala, ajutro i tak bede w szpitalu by sie zameldowac do porodu wiec jakby co mnie przebadaja

reklama
hejka!
sembo super mąż! kiedyś przepraszało się kwiatami a teraz to juz inna epoka- sofy wchodzą w obieg!! daj znać jak będą samochody:-D

framama żadnego podcinania żył bo krwi i tak mamy więcej więc byś nie zatamowała:-)

mój M zrobił dziś na śniadanie jajeczka na miękko i to jeszcze swojskie!! pychotka!!! a na deser drożdżóweczka! w nocy też było nieźle- zaczęło się że znów nie chce mu się po ciężkim dniu pracy myć ale zobaczył moją minę i nie wytrzymał przy swoim:-) o 1 mnie obudził na mizianie, miło było ale jak to od pół roku bywa- znów tylko on skorzystał!!!:tak:jakoś wytrzymam, potem sobie odbiję:-D

dziś dzień karciany u nas:happy2::happy2:

Do góry