reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

no ładnie noirel zgubiła perfumy a cytryna mózg???????????? już nic mnie nie zaskoczy!!!:-D

mój tata dziś przyjechał i się nawet nie pochwalił że nadziębiony... pół dnia się nieźle ukrywał a potem jeszcze stwierdził że całą górną wargę wywala mu opryszczka!~a jak go w rezultacie poprosiłam by smarkał nosa w łazience, kichał w szal ni ukrywał się od dzieci to mnie wyśmiał że przesadzam! nosz cholender mnie wnerwił bo nie rozumie że każda infekcja może grozić mi porodem!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
brak zrozumienia i zero odpowiedzialności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Kartagina-to sa wlasnie faceci. Mam tylko nadzieje ze ani Twoje dzieci ani Ty nic nie zalapiecie od ojca.

A nasza jutrzejsza wizyta urodzinowa stoi pod znakiem zapytania bo solenizant dostal goraczki i jest jakis niewyrazny. Wolalabym tez nic nie zalapac, no i zeby moja Ania tez zdrowa byla. Chyba posiedzimy w domku. Pojedziemy innym razem (jesli zdążę)...

Mialam jakies dziwne skurcze i na wszelki wypadek juz zadzwonilam do szpitala zeby sie dowiedziec gdzie dzis ostry dyzur...na szczescie minely i jest spokoj. Stawiam sobie ciagle za cele male kroczki...teraz do polowy marca, potem moze sie uda do Wielkanocy, a potem bedzie juz kwiecien :) i 9 miesiac sie zacznie. Ciagle jednak sie obawiam ze dzieciaki zrobia mamie psikusa i w marcu wyskocza....ech...

Ostatnia edycja:
wreszcie mogę trochę odsapnąć po tych kilku intensywnych dniach, goście, goście i goście, fajnie, miło i w ogóle, ale już zmęczona trochę jestem; jutro odpoczynek, byczenie się itp;
mam nadzieję, że to ostatnie podrygi zimy i wiosna tylko czeka świąt, by nas zaskoczyć;
w piątek mieliśmy wreszcie wizytę i wszystko jest w porządku :)

Elajar przekonaj bliźnięta, by dały sobie i Ci więcej czasu, połowa marca już zaraz, święta rzut kamieniem, a kwiecień/maj z pewnością będzie lepszym czasem na przywitanie się ze światem :tak:

Jak tam dzien mija miłe panie ??

Ja dzisiaj mam wolne od wszytkiego, od sprzatania, gotowania, dziecka jednym słowem nic nie robie... :D
Mąż zapodał filety z zapiekanymi ziemniakami i burakami :D
Zgaga mnie męczy od rana i nic nie pomaga rennie, mleko, soda wszytko wypróbowałam.

Sembo - gdzie robisz zakupy dla siebie z rzeczami potrzebnymi do szpitala, chodzi mi o piżamę, majtki jednorazowe, wkładki laktacyjne, czy duże podpaski.. ja nie znam się w ogole. Z góry dziekuje za pomoc

akurat dziś kupiłam to wszystko w Bootsie. Wkładki laktacyjne 3,50 majtki disposal chyba coś 2,00 F i mega podpaski (M. wale nie uważa że sa takie wielkie:p) też coś koło tego. Tylko idź do jakiegoś większego sklepu tam powinien być dział obok dziecięcego, coś w stylu maternity care i tam masz wszystko ;)) co do piżamy to takie najluźniejsze to w Primarku, tanie w sam raz do szpitala, papucie też. Ja mam akurat piżamy i bielizne z New Looka no ale ja mam taniej. Jeśli chodzi o staniki do karmienia to mama mi z PL przywiezie. Jak chcesz tu kupić to New Look ma online duży wybór różnych rzeczy dla przyszłych mam od staników do karmienia po bieliznę, ubrania itp ;) mam nadzieję że pomogłam.

ejj też mi mega gorąco i pić się chce.

Ostatnia edycja:
Sembo- super, dziękuje bardzo..!! Pomoglas Pomoglas i to bardzo :*
Jeszcze coś tych majątek jednorazowych jest w opakowaniu chyba 5 sztuk.. Wystarczy tyle? kupilas jedno opakowanie czy więcej?

Ostatnia edycja:
witajcie,
Mam zaległości z całego tygodnia, ale nie będę nadrabiać :( przykro mi
Zaczynam się bać weekendów i chyba przestanę ich wyczekiwać z niecierpliwością... W tygodniu chodzę do pracy i jest ok, a jak przychodzi weekend to zawsze coś się dzieje. Raz dziecko się rozchorowało w pt, później ja w następny czw, w następny pt mój mąż, w następny znowu ja i teraz w pt moja córa zaczęła gorączkować 38 a w sobotę już miała 40 stopni i za żadne skarby nie dało się tego zbić poniżej 39... wylądowaliśmy z nią w pkt świątecznym i dostaliśmy skierowanie do szpitala. Wczoraj od rana do wieczora w szpitalu, udało im się zbić gorączkę, porobili badania krwi i moczu i wysłali do domu, ale z zastrzeżeniem, że w razie czego natychmiast wracać. W nocy dostała gorączki 39.5 i dopiero po dwóch godzinach udało mi się ją zbić... na razie cisza...
Ja jeszcze miesiąc muszę pochodzić do pracy... i wkurzam się, że taka ze mnie matka, że zamiast siedzieć z nią w domu to do pracy lecę... ale kurde szef Włoch we Włoszech, szef Polak w Anglii, kolega z biura dawno temu wypisał wniosek o urlop i będzie biegać z dzieckiem po lekarzach i szczepieniach.. i kurde zostawili mnie samą, z jednym nowym chłopaczkiem... no i kurde nie moge nawet urlopu se wziąć jutro :< ma przyjechać do niej babcia, ale już widzę jak babcia radzi sobie z antybiotykiem. Ja dzisiaj wspólnie z mężem 1,5 godziny męczyliśmy się żeby to świństwo wypiła... już widzę jak teściowa jutro sama sobie poradzi :<<<

Elajarr wytrzymaj jeszcze trochę... wszystkie musimy jeszcze trochę poczekać :)
kartagina - też bym się wkurzyła...

reklama
Się zastanawiam, ile razy w ciągu dnia moje dziecko może mieć czkawkę. Od rana już drugą zalicza, no co za gamoń :-D

Hurra! Skończyłam 31 tydzień ciąży! Yeahhhhh!

Ostatnia edycja:
Do góry