reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
No i ja się przywitam dziś, choć już większość pewnie śpi :) na pewno znajdzie się kilka nocnych majówek ;)

Kaja jesteś Matka Polka (tylko w Szwecji ;-))

ja nie spie, z nocnych majowek:-D..
przyszlam do domu...i dzwonie do szpitala, a juz sie pewnie cieszyli, ze odsapna ode mnie;-)
bo ja im tam cala szwedzka rutyne burze, albo pampery nie te bo sie przyklejaja, a to nie na tym boku leza, a to cos tam..
S sie smieje ironicznie , ze jak wychodze to sie pielegniarki ciesza:szok::-D

eklerka u nas to standard że nie śpimy o tej porze, ale coś chyba powoli zaczynam być śpiąca także zmykam do łóżeczka żeby mi się to nie odmieniło. miłej nocki!!!

reklama
dzień dobry :)

Przez Was muszę dziś zasuwać po lody!!! Herbacianych na pewno nie znajdę ale zadowolę się innymi :)

Kaja powiem jedno- podziwiam Cię. Chciałabym mieć tyle w sobie optymizmu co Ty. Twoje dzieciaki mają szczęście ;-)

Nanu udało Ci się z krzesłami. Czasami można trafić z fajnymi rzeczami na tablicy.

Chyba więcej nie pamiętam co czytałam. Wczoraj nie był dzień dla mnie. Myślałam, że głowa mi pęknie, na dodatek brzuch wieczorem bolal i co chwile twardniał, wystraszyłam się ale wzięłam dużą dawkę mg i poszłam spać. I cieszę się, że już jest ranek.
Dziś mam wizytę ale coś czuję że bez usg :/ no zobaczymy. Dlaczego nie robią co każdą wizytę usg a na wagę każą stawać za każdym razem ? :p

Do góry