reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Noirel, ja wysłałam W., bo rano dostałam maila i od razu sprawdziłam, czy mam gdzieś niedaleko aptekę biorącą udział w promocji. No i on poszedł, powiedział, że żona dostała maila o darmowych próbkach i tyle :-p Jeśli więc mail faktycznie jest warunkiem, to niech Twój też tak powie na wszelki wypadek :-)

A wyglądają tak:

2013-03-15+15.02.47.jpg

Kartagina, mnie męczy zadyszka nawet jak z kibla wrócę :-D

Załączniki

• 2013-03-15+15.02.47.jpg
    2013-03-15+15.02.47.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
reklama
Nie trzeba wysyłać! :-) Ja dostałam maila, że taka akcja jest, bo mam newsletter Vichy. Wspomniałam o tym, bo nie wiem, czy w aptece mają prikaz rozdawania próbek tylko tym, którzy powiedzieli, że dostali takie info na maila, czy wszystko jedno. Może więc lepiej wspomnieć o tym, że się dostało mail z informacją o akcji.

http://www.vichy.pl/artykul/test-przyjemnosci-default/a18563.aspx

o mam aptekę biorącą udział 300 m od domu, jak będę szła z psinka to wstąpie, ciekawe czy mi dadzą.

Kaja też uwielbiam Bosacką.

Zajadamy się pysznymi naleśnikami do których dodaliśmy owoce, mniaaaaaaaaaaaaaaaam

U mnie czysta ogórkowa i kurczak pieczony z surówką. Mam jakąś koszmarną słabość ostatnio do hipermarketowych kurczaków z rożna... :sorry:

Bosacka jest super...a odnośnie jajek,wczoraj w DDTVN mówili że najzdrowsze są z oznaczeniem "0" a najgorsze z "3" więc wstałam do lodówki by sprawdzić jak to u mnie wygląda...R. kupuje na bazarku (odzwyczaiłam Go od biedronkowych zakupów) i nasze jajka są "1" czyli znośnie,za to teściowej (z biedronki) są "3"...

Cytryna potrafisz mnie zszokować,jak nie tatar z biedronki to kurczak z rożna w markecie...to do Ciebie nie pasuje:eek:

A ja mam zamiar zrobic nalesniki ze szpinakiem, mascarpone i cyckiem z kury. I naszla mnie ochota na jablecznik... I moze tez upieke... Nie ma to jak wypucowac kuchnie na blysk i potem w niej narozwalac:-D

Wiesz, kiedy ja ostatnio kupowałam ten tatar w Biedronce? Z rok temu z górą. Ale teraz będzie mi wypominane, bo raz wspomniałam :-)
A poza tym, gdy obejrzałam kilka dni temu na YT filmik o tym, jak zachowują się pakowane próżniowo tatary z Sokołowa, raz na zawsze odechciało mi się kupowania pakowanego próżniowo mięsa. Tym sposobem odwołuję moje zachwyty nad tatarem firmy Morlliny :-)

A kurczak... no niestety, ubolewam nad tym, że po porannym rajdzie do ginekologa nie mam już siły na samodzielne przygotowanie obiadu i poszłam na łatwiznę. Kurczak z rożna to nasz sposób na kryzysowe sytuacje pod hasłem "mam czas tylko na zrobienie surówki", a że te gnojki są doprawione dokładnie tak, jak lubię (czyli mocno pikantne), nawet nie mam wyrzutów sumienia. Zresztą nie sądzę, by były gorsze, niż żarcie z fast foodu :-p

Kuźwa, czy naprawdę muszę się tłumaczyć za każdym razem, gdy zjem coś, co teoretycznie nie pasuje do mojej "linii żywieniowej"? :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry