• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

noirel witaj :) widze, że dopada Cię sen? No ja właśnie nie bardzo umiem spać w ciągu dnia i w dodatku w ciąży to też mi się nie zmieniło. A tak chętnie przespałabym te kilka tygodni do rozwiązania.

Na szczęście popołudniami już są moje skarby...mąż i córka, więc jest zdecydowanie lepiej. Wycinanki, wyklejanki itp. to czas szybciej leci.

Dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja strasznie tęsknie za cieplutką, słoneczną wiosną....a tu śniegi i śniegi :(

reklama
Uśmechnięta ja śpię bo niby co mam robić?jak pośpię do 13 a o 15 mój R. wraca to już inaczej czas leci.czasami nie śpię tylko tak leżę z zamkniętymi oczami,a czasami to oczy mi się same zamykają że nie jestem w stanie nie zasnąć.ostatnio staram się nie spać w dzień bo wiadomo,lepiej wtedy w nocy śpię.teraz znowu mam akcje że o 7 budzę się mega głodna i muszę zjeść żeby nie pawiować.wcześniej jadłam dopiero o 13.

Bry :-)
uśmiechnięta wit:-)my w naszych skromnych progach:-)
Kaja:szok: silny chłopczyk z Fabianka;-) z przepukliną też sobie poradzi. U mnie przepukline wykryli dopiero w 7 roku życia-nic strasznego.

Współczuję hafcików:no: i łączę się w bólu z tymi którym dokuczają pachwiny.
Co do chłopów to już kiedyś pisałam, że mój to taki mały pedancik. Z reguły nie ma problemu jeśli o coś poproszę, choć niektóre rzeczy jak to J mawia ,,muszą nabrać mocy urzędowej,,:-) Ciekawa jestem jak to będzie z gruntownym remontem sypialni...J od pn do pt poza domem, będzie wracał tylko na weekend no i wiadomo...będzie padniety:no: a do maja już tak niewiele czasu....

Swoją drogą czy Wam tez tak czas zasuwa?:-) Ja jestem przerażona:-D
Łyknelam paracetamol na przeklętą rwę i muszę się wziąć za robotę- męża nie ma, a samo się nie sprzątnie;-)

Mój kot zwariował:szok: obgryzł mi bazie i pilnuje resztki gałązki jak pies:szok::-D trzyma na niej łapki i warczy jak chce mu ja zabrac:szok:

Ostatnia edycja:
noirel....o ja Cie współczuje z tym pawiowaniem. Mi to się zdarza czasami ale już teraz jest spoko. Pewnie ja jakbym tylko umiała to też spałabym. Czas się ciągnie okropnie. Jeśli chodzi o jedzenie to w tej ciąży mam tak, że rano wstaje przed 7, szykuję córkę do przedszkola i robię od razu śniadanie. Jem właściwie wcześnie, inaczej niż w pierwszej ciąży....ale też czuje się lepiej jak wcześniej zjem.

Kitka_86 witaj :)

Ostatnia edycja:
Kaja niesamowite sa Wasze skarby!Kolezanki synek mial tez zabieg w pachwinkach zaraz po urodzeniu.Nalezy do dzieci,ktore zanim nauczyly sie chodzic potrafily juz biegac i skakac....:-) Wiec chyba nie wplynelo to w zaden sposob na jego dalszy rozwoj.Trzymam za Was kciuki nieustannie!A Marian ma dlugie wakacje u babci ;-) Jakbym nasza zostawila na tak dlugo u mojej mamy to by wrocila rozpieszczona jak dziadowski bicz :tak: Ale pewnie teskni?

Zapo ja nie pomoge w tej chwili z ksiazkami bo moj maz chce obejrzec Hobbita wiec kazalam mu najpierw przeczytac.Zakupilam i,oczywiscie,sama najpierw sie ponownie zabralam.A jak skonczylam...to udalo mi sie kupic Wladce Pierscionkow w ukochanym tlumaczeniu Skibniewskiej ;-) Takze mnie ponioslo.A "nowe" ksiazki czekaja na polkach...Ale ja tak mam-raz na jakis czas Tolkiena i "Mistrza i Malgorzate" po prostu musze przerobic...

Ja tez chce juz piekne slonko i radosna wiosne :-) Bedzie bardziej pasowac do mam z kolorowych magazynow.Usmiechnieta mama,usmiechniete niemowle,troskliwe starsze rodzenstwo i tata wreczajacy bukiet pieknych kwiatow....I tego sie trzymajmy ;-)

dziewczyny a powiedzcie co bierzecie bardziej pod uwagę ,termin OM czy termin z USG ???

generalnie jesli terminy nie roznia sie zbyt duzo to ja termin OM, rowniez wedlug tego terminu wyznacza mi planowana cc, wiec chyba OM, choc jesli wedlug OM I USG jest roznica 2 tygodnie to sama nie wiem jak to lekarze ustalaja pewnie koryguja date przyjscia na swiat dziecka

reklama
OOO znowu się zaczyna- będziemy pisać o porodach??:-):-)
noirel ja tez tam mam z tym spaniem.
mi się zawsze sprawdzał termin z OM i z usg w ogóle nie biorę pod uwagę i zauważyłam że lekarze też

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry