• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Usmiechnieta witaj!Mam nadzieje,ze Ci sie u nas spodoba :-)[/QUOTE]

Mdła witaj :) Bardzo mi się podoba. Szczerze powiedziawszy to czytam forum już jakiś czas...ale chyba się obawiałam, że się tu nie odnajdę. Tymczasem jest naprawdę super. No i poza tym myśl, że nie leży się samemu dodaje mi otuchy :)

k.a.j.a witaj ;) Dużooooooooo zdrówka dla Fabiana. No i gratulacje, bo z tego co widzę niedawno urodziłaś.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kaja przepuklina to taka normalka podobno, więc głowa do góry. Ja chyba tobie tych innych miodowych płaszczyzn zazdroszczę trochę.

Laski stał się cud zrobiłam liste rzeczy do spakowania :-D:szok:, bo skoro młoda już w 36 tc, to chyba nie ma co czekać.
No i klasycznie mam jakieś wrażenie, że nie pamiętam o czyms oczywistym...

Usmiechnięta jesli możesz korzystaj z opcji "edytuj" zamiast pisac post pod postem ;-)

KAJA JJJAAACCCIIIEEE! 4 tyg po urodzeniu a on się szykuje na wyrko normalne?? BOSKO!!!!!! chciałabym tam być z wami i siedzieć obok i się przyglądać tym przecudnym postępom!!!!!!!!
pamiętasz Jak pisałam o synku?5 lipca rodziłam a dopiero w ostatnim tyg września pożegnał inkubator!! FABIAN TAK TRZYMAJ KRóLEWICZU!!!!:-)

k.a.j.a- super ze Fabianek bedzie juz bez inkubatora, dacie rade i z przepuklina, a jak mala ale dzielna Sonia? tez pewnie juz w lozeczku, czy jeszcze ja w inkubatorze trzymaja? Marysie macie juz w domku? zamecze Cie pytaniami :) mocno trzymam za Was kciuki i juz sie doczekac nie moge kiedy dzieci nabiora sily by wrocic z Wami do domku

a ja chora, gardlo boli, katar... ach ta pogoda, niech juz przyjdzie w koncu ten maj

usmechnieta
- witaj na majowkach

Usmiechnięta jesli możesz korzystaj z opcji "edytuj" zamiast pisac post pod postem ;-)

sorrki...pewnie, dzięki za uwagę :-) z góry przepraszam dziewczyny jakbym jeszcze coś robiła nie tak. Jak już się wyrobie to będzie lepiej. To moje pierwsze forum ;)

Nia witaj ;) i dużo zdrówka

Ostatnia edycja:
Nia, nie jeszcze, z moja mamą przyjedzie jak tylko dzieci wyjda..nie mamy przedszkola, S w Sztokholmie, ja w szpitalu cale dnie..
Sonia jeszcze jakis tydz w inkubat, bo jeszcze trzeba ja dogrzewac, a Fabian trzyma temp..
KARTAGINA, Tys moja idolka, z Ciebie przyklad biore:D

Ostatnia edycja:
Bo Sonia pewnie ciepłolubna jak kotka :-D

Dajcie mi coś fajnego do czytania, bo mi się mózg psuje od głupot.

ja wlasnie czytam na temat polsko-niemieckich kantaktow jezykowych na terenie gornego slaska, ale to akurat nie wiem czy az tak interesujace bo to do egzaminu na 5 kwietnia :) tzn. interesujace jest ale juz mam dosyc czytania na ten temat :)przy okazji ucze sie slaskiego :)

a ja znowu poszłam spać i 3h poszło,obudziłam się cała mokra więc jak R. wróci to idę kąpu...

mój R. jest lepszy niż "perfekcyjna Pani domu" ciężko mi Mu dorównać w zwykłych domowych obowiązkach,nie mówiąc o reszcie,bo chyba nie ma rzeczy której nie potrafi zrobić ani żeby odłożył coś na potem,ciągle coś robi,czasami nie widzę Go cały dzień,mimo że ma wolne i jest w domu,bo ja w sypialni a On coś gdzieś robi...ehh...

dzwoniłam do córy,dziś trochę lepiej,tylko stan podgorączkowy,zobaczymy co lekarz powie...ale obawiam się że nic się nie dowiem:wściekła/y:

Wiataj Uśmechnięta...ja literówki nawet nie zauważyłam,ale Cytryna to bystra:-) ja też z tych leżących:eek:

Kartagina współczuję,takie siusiu pupą to najgorsze z możliwych:-(

Kaja gratki dla Fabianka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry