reklama

Maj 2013 :):)

Cholender, ale mnie mięśnie dupne bolą!!!! Nie mogę siedzieć !! I nie znam przyczyny, żeby tego było mało -,-.
Poprałam ciuszki i biorę się za odświeżenie dywanu przed świętami. Szczota na kiju i jazda bez trzymanki :)
Zmykam szybko, bo za pół minuty już mi się nie będzie chciało :)
Wrócę (mam nadzieję) za jakieś 3 godziny :laugh2:

EDIT: ja z OM mam termin na 15.05, a z USG 14.05 więc wszystko mi jedno w zasadzie :-)

reklama
no ja właśnie mam z OM 20 maja a z USG 9-14 maja,więc już sama nie wiem.tak mi na połówkowym wyszło,zobaczymy co teraz powie na USG.nie pamiętam żeby w pierwszej ciąży były jakieś dwa terminy

a chcesz sn czy cc? jesli sn to i tak nic planowac nie trzeba, dziecko samo zaplanuje :)
ja w karcie ciazy mam tylko wpisany termin porodu wedlug OM
wedlug USG moja corcia tez jest wieksza o - w zaleznosci co mierza- mniej wiecej tydzien, mimo wszystko cc planuja mi wedlug OM

Mdła, nie sadze, to taki cyganski typ:D.. Zreszta, pna nie ma pojecia granic, innych krajow, miejsc..obywatelka swiata:D..Chodzi na prywatny angielski aktualnie i jest zachwycona.
Kitka, dobrze, ze ma prace chlop:-)..
Kiedy ja sie wezme za pokoj dla dzieci..niech mi ktos przyjedzie i to zrobi..
A tu mowia ze tylko term usg jest wazny..

Ostatnia edycja:
Kajuchna no pewnie, że dobrze:-) z całą resztą sobie jakoś poradzimy. Już dość kryzysów! Dawaj adres i jutro jestem:-D uuuuwielbiam urządzać, przestawiać, kombinować :-) pod tym względem mój J. ma ze mną ciężki chleb czasami:-D

ja wlasnie czytam na temat polsko-niemieckich kantaktow jezykowych na terenie gornego slaska, ale to akurat nie wiem czy az tak interesujace bo to do egzaminu na 5 kwietnia :) tzn. interesujace jest ale juz mam dosyc czytania na ten temat :)przy okazji ucze sie slaskiego :)

eeeeee;
a masz coś innego ? :-D To za skomplikowane na moim etapie odmóżdżenia.

Bry :-)

Mój kot zwariował:szok: obgryzł mi bazie i pilnuje resztki gałązki jak pies:szok::-D trzyma na niej łapki i warczy jak chce mu ja zabrac:szok:

:-D Dobre!

dziewczyny a powiedzcie co bierzecie bardziej pod uwagę ,termin OM czy termin z USG ???

Z OM, choć maluchy z ciąż lezących są większe podobno - może stąd u ciebie taka rozbieżność.

Zapo ja nie pomoge w tej chwili z ksiazkami bo moj maz chce obejrzec Hobbita wiec kazalam mu najpierw przeczytac.Zakupilam i,oczywiscie,sama najpierw sie ponownie zabralam.A jak skonczylam...to udalo mi sie kupic Wladce Pierscionkow w ukochanym tlumaczeniu Skibniewskiej ;-) Takze mnie ponioslo.A "nowe" ksiazki czekaja na polkach...Ale ja tak mam-raz na jakis czas Tolkiena i "Mistrza i Malgorzate"

Hobbit to zdecydowanie NAJGORSZY film jaki w ostatnim czasie widziałam.

no ja właśnie mam z OM 20 maja a z USG 9-14 maja,więc już sama nie wiem.tak mi na połówkowym wyszło,zobaczymy co teraz powie na USG.nie pamiętam żeby w pierwszej ciąży były jakieś dwa terminy

U mnie i z Iggym i teraz są 2 różne. W zależności jakie pomiary biorą pod uwagę. Czy brzuszek, czy główkę, czy kość udową. Ja bym się tym aż tak nie kierowała.

Zapominajka, a czego Ci trzeba? Chcesz kupić coś z nowości, czy wolisz wypożyczyć? Mogę doradzić, ale to istotna informacja.

Jedno i drugie.

reklama
no tak leżące mamy leżą i hodują te ziarenka! Moja mała przez to 1,5 tyg do przodu!!:-)
dajcie spokój z tym zastanawianiem się nad terminem!! w szpitalu jak byłam to jedna laska nie miała w karcie żadnego terminu, lekarz wtedy jej powiedział że jedyne co się liczy to termin z miesiączki. może być 2tyg przed i 2 tyg po ale to i tak termin!! ja jak już będę miesiąc przed to uznam że donosiłam!!! i git:-)
cieszcie się że nie jesteśmy słonicami!! one 20 miesięcy w ciąży chodzą!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry