• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Framama ja też jestem z Niego dumna:-) a najbardziej mnie szokuję jak coś palnę że trzeba kupić do domu,a za kilka dni to mam a nawet nie pomyślałam że usłyszał co mówiłam.tak ostatnio było z patelnią,powiedziałam że trzeba kupić nowe,bo te są porysowane,tylko jak już teściowa wyjedzie żeby nie zniszczyła,a za 3 dni mi pokazuje że kupił ceramiczną...więc w tej kwestii to chodzący ideał :-)

reklama
Julka ooo widzisz super :-)
Zapo ja prawie wogóle nie płacze więc jak już zacznę to mój M nie wie co robić.
Uśmiechnięta spósb na mojego M jest jestem PŁACZ ;-)

Ale wpadasz w taki histeryczny, czy raczej szloch, czy też może łzy jak grochy i maga smutne i przerazone spojżenie? Płaczesz tylko, czy jeszcze coś do tego?
Ja przy moim jeszcze chyba nie płakałam, ale może wielki czas zacząć :tak:

Ale wpadasz w taki histeryczny, czy raczej szloch, czy też może łzy jak grochy i maga smutne i przerazone spojżenie? Płaczesz tylko, czy jeszcze coś do tego?
Ja przy moim jeszcze chyba nie płakałam, ale może wielki czas zacząć :tak:
hahahah widzę że szykujesz strategie:) ja jak się pierwszy raz popłakałam,jakoś dzieci się kłóciły i miałam dosyć,to R. tak się przeraził że poleciał po czerwoną różę i ciasto...ale za drugim razem już się tak nie przejął:-D

Kartagina,sama nie wiem co lepsze,psychicznie ze szwem się czułam pewniej,ale znowu w tej ciąży więcej ryzykuję,wtedy bałam się wstać panicznie,a teraz do wc spokojnie chodzę,ale też i szyjkę mam dłuższą niżwtedy.ja też po świętach wstaje ale jeszcze oszczędnie,tylko jeść zrobić i tyle,a po zdjęciu pessaru ruszam na całego

Kartagina tak, u nas już daawno postanowione;-) córcia trochę upierała się przy Paulince ale razem z mężem przekabaciliśmy ją:-)

Wiki zalezy chyba wszystko od lekarza. Ja z moim umówiłam się na konkretny termin ale i tak zawsze podlączają pod oksytocyne, żeby wywołać chociażby lekkie skurczyki. Lekarz się śmiał, że daje sie wtedy znaki dziecku, że pora wyjść;-)

reklama
Wiki zalezy chyba wszystko od lekarza. Ja z moim umówiłam się na konkretny termin ale i tak zawsze podlączają pod oksytocyne, żeby wywołać chociażby lekkie skurczyki. Lekarz się śmiał, że daje sie wtedy znaki dziecku, że pora wyjść;-)
ale wiesz,to mądrze brzmi...ja się zastanawiam jak to tym razem będzie wyglądać,w pierwszej ciąży wcale się nie bałam,czułam że będzie szybko i bez komplikacji,teraz niestety aż taka pewna nie jestem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry