reklama

Maj 2013 :):)

eklerka - tak, nowe też do prania :tak:

PolaTola - to na pewno nie od zupy...co za teoria:sorry2: Po prostu w pewnym etapie ciąży zaczyna się puchnąć i jest to stan zupełnie normalny (pomijając wyjątki). Ja z Kubą puchłam już od początku 7 miesiąca. Teraz zaczęłam jakieś 2 tygodnie temu i na wieczór mam stopy z lekka baleronowate i dłonie też:baffled: A z Kubą to nawet na twarzy byłam opuchnięta.

reklama
wróciałam ,akt podpisany.
eklerka ja piorę wszystko.
mój M też ma w tym roku chrześnice ,az boje się pomyślę ile trzeba dać?
ja szczepiłam córkę na wszystko łącznie z pneumo i meningo. nie dawałam jej tylko szczepionki rota. a małemu dam też rota. szczepie skojarzonymi.
Noirel o matko takie warunki? szok. mnie się kojarzy bajka Sara,mała księżniczka ,jak to opisujesz.
chciałam się przespac ,ale dupa. katar mnie zatyka, kaszel dusi. aż boję się pomyśleć 3 noc prawie bez spania.
fiołkowa, ale masz sny.!
Kartagina tak mu się ogólnie nazbierało i wczoraj wybuchłam bo mam już tej sytuacji dość.

spałam 2,5 godziny!!!!! teraz dostałam obiadek- buraczkową MNIAM!

chmurka mi mądrzejsi mówili- nie szczepić, tzn na pewno nie jeśli noworodek ma jakiekolwiek problemy, zwłaszcza z układem nerwowym!!! odroczyłam o ponad 2 lata i nie żałuję!!!!córcię szczepiłam obowiązkowymi i Martusię też pewnie będę jak nie urodzi się wcześniej.

pola tola a veegeta to nie chemiaa?? toż przecież!

Framama czyli lubisz wydawać kasę na szczepienia!:-)

Kartagina - w vegecie na pewno jest dużo chemii - nie powiedziałam, że jej tam nie ma :szok: Powiedziałam że dla mnie w kostkach jest jej za dużo :tak: dlatego chociaż tego unikam. Ale Ci dobrze, że pospałaś 2,5 godz - zazdroszczę!!! :-D

Framama - ja też myślę o tych szczepieniach skojarzonych czy jak je nazywają. Wiem że są różne szkoły, ale ja obstaję za szczepieniami i jeżeli można mniej kuć dziecko - to super.

reklama
ja też będę szczepić ale raczej nie skojarzonymi bo drogie są a zamiast na nie pieniądze wolę na dodatkowe szczepienia przeznaczyć:tak:
Framama ja też lubię kasę wydawać co bardzo dobija mojego małżonka:-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry