reklama

Maj 2013 :):)

reklama
dziewczyny nie pomogę Wam niestety bo ja dopiero 3.04 mam wizytę i planuję na niej dopytać moją gin jak ona widzi mój poród bo jakoś do tej pory się nie zastanawiałam nad tym. Jakoś z góry wzięłam za pewnik sn ale w sumie to nie wiem:baffled:

Laru witaj:tak:;-)
Ło dziewczynki zakupilam ta wyprawke do szpitala jeszcze tylko pampersy zostaly i recznik musze kupic ale to jak bede w jakim supermarkecie.masakra spedzilam bite 4 godz na wybieraniu sklepu gdzie wszystko zakupie:szok:normalnie wysiadlam psychicznie:-D

coś widzę że większosc na meczu tak cicho się zrobiło.
Mój mąż też wybył z kolegami z pracy oglądać mecz a ja zostałam.
Wcześniej zrobiliśmy sobie frytki ale nie smakowały mi, chyba 1 raz w życiu frytki mi nie smakowały. Piekliśmy je i w ogóle nie były chrupiące tylko takie jakby ugotowane :/
A moje dziecko próbuje wyprostować wszystkie kończyny w brzuchu, od rana szaleje.

laru zapraszamy do słodkich mam:-) nie martw się jak wyregulują ci cukier to dziecko ma duże szanse z normalną wagą się urodzić:-) a plusem diety cukrzycowej jest ładne chudnięcie;-) wypróbowałam na sobie:-):tak:

no ja rodziłam cc 6.05.2011 w 39 tc a teraz mam na 13.05 ;p więc 2 lata równo....
więc teoretycznie nie powinno być problemu. Spróbuj może zasięgnąć języka na forach regionalnych. Lekarze też różni bywają. A Twoja lekarka pracuje w jakimś szpitalu? Może warto u nie rodzić.

Julka u mnie to związane z ciążą - tak mi lekarz powiedział...

reklama
ogladam mecz z mezuchem....zainteresowana jestem nieziemsko....zieeeewwww...
za to moje dziecko zaopatrzylo sie w jakies dodatkowe konczyny cY cos...probuje wyjsc..testuje kazda mozliwa strone.....a mi skora zaraz z tego peknie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry