reklama

Maj 2013 :):)

rysia biedactwo trzymaj się dzielnie i czekamy na relację:tak:

Aaaa właśnie mi pyknęło 500 postów na forum i ja teraz fanka:-) jestem, normalnie czuję się doceniona;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
A ja nie przesyłam ani minuty....;/ jest u mnie 5.49 a ja już całkowicie na nogach.. Mam tak jenbietych sąsiadów... Całą noc się tlukli i tluka do tej pory, muzyka, basy na full, już mnie ch..j strzela z nimi jakieś dziwki sobie nasprowadzali które piszcza, śmieją się jak idiotki ;(((( a ja rycze z bezsilności..... Nie zadzwonie na policję bo jestem sama w domu z dzieckiem, a to młode i głupie i okna by mi potem powybijali.. Słowacy Mieszają w 5 na 2 pokojach i tak co weekend mam.. Maż jak przychodzi z pracy zwraca im uwagę i nic to nie skutkuje.. Wyszła bym ja do nich w nocy by się zamkneli... ale nie zostawie dziecka samego w domu i jestem w kropce. Obiecuje ze za tydzień sie nie będę pieprzyc z nimi i zadzwonie na ta policję.. Przecież tak nie może być. Tak w ogóle dzień dobry wam.

Ostatnia edycja:
Eklerka wiem coś o takich sąsiadach, czasem faktycznie lepiej siedzieć cicho. My mieliśmy kiedyś takich sąsiadów to w konsekwencji tak tak jak pisałaś powybijali nam okna i rozwalili drzwi, dlatego się wyprowadziliśmy z tamtego mieszkania, ale to było dobrych parę lat temu.

U mnie też noc nieprzespana ale z innego powodu. Ukochany mąż wrócił z meczu w takim stanie, że brak słów. On z reguły nie pije alkoholu dlatego wiele mu nie potrzeba, na dodatek wkurzyłam się bo pojechał tam rowerem wiec myślałam, że taki pijany nie wróci no i całą noc wymiotował, zasnął ok 4.00 wtedy i ja, także 3 h spania. A obudziło mnie ...uwaga słoneczko :)

Witam Was i kolejny tydzień :)

Dzien dobry
u mnie dzis tez slonko po sniadanku na zakupy jedziemy

co do sasiadow ja zawsze raz zwracam uwage jak nie dotrze zawsze na policje dzwonie no i oczywiscie do spoldzielni pismo u nas jest tak ze jesli imprezy sa w nocy i czesto to mozna czynsz skrocic wiec sie nie szczypie ale u nas tylko jedne takue penerstwo mieszka reszta sasiadow spokojni i tez lubiacy cisze i zawsze list do spoldzielni idzie przez wszystkich podpisany
jesli ma sie mozliwosc przeprowadzki to oczywiscie fajnie ale jesli sie juz mieszka na stale to ja zawsze dochodze swoich praw i nie omieszkam zawiafomic policje inaczej dalabym sie tak terroryzowac a to by mnie chyba wykonczylo

Witam się i ja porannie ze słonecznego Krakowa....
Brr ale zimno u nas...
Eklerka współczuję, niestety sąsiadów się nie wybiera ale nie możesz się tak dawać....przecież za parę tygodni będziesz miała malutkie dziecko w domu i oni powinni to zrozumieć, jak nie prośbą to groźbą. Trudno.

Cześć;
ja dziś bez humoru :dry:
Rysia współczuję zębowego problemu.
Eklerka masakra z tymi sąsiadami. Mój tato sobie z takimi poradził brutalnie. Po każdej takiej imprezie o 6 odpalał wiertarkę i wiercił. Za 2 razem zrozumieli - choć muszę przyznać, że zbyt lotni to nie byli ;-)

Ja dziś zamierzam ogarnąć kącik malutkiej i dokończyć pakowanie, bo jak patrzę na suwaczek i to jak zasuwa...

ja witam was a mnie przywitał z rańca pawik!! rajuniu to pierwszy raz w tej ciąży! ale nawet nie było czym... na śniadanko mam przygotowanego łososia w plastach eh... teraz boję się jeść...

Zapo a słoneczko świeci? to może i humorek wróci!!!

ekleerka ja bym nie odpuściła. jeśli tolerujesz to oni sobie pozwalają. ja wiem że masz dziecko w domu ale nie daj się zastraszyć!!!

wikki ty już w 35 wchodzisz... zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rysia współczuję! ja w grudniu miałam fazę na orzechy i plomba mi pękła. na szczęście z boku ale przez to leżenie nawet o dentyście nie myślę... powodzenia!!!

Ostatnia edycja:
reklama
ja dziś też zamierzam dokupić brakujące elementy torby i parę rzeczy typu pieluszki tetrowe, termometr do wody, wczoraj jak prasowałam rzeczy Młodej to chciałabym ją przytulić, ucałować. Jeszcze troszkę muszę poczekać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry