Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a teraz siedzę i się nudzę, sił nie mam, z zakupów większość zrobiona, remont skończony, czekam na kwiecień żeby pranie uruchomić..
wszystkie już chciałybyście urodzić, że się wam dłuży itp. a ja? Ja to najchętniej cofnęłabym moją ciążę do jakiegoś 4-5 miesiąca żebym mogła sobie dłużej w niej pochodzić
. Mimo tych wszystkich dolegliwości jakie mam to najwspanialszy okres w moim życiu jak dotąd:-). Niestety raczej się on nie powtórzy bo mój mąż nie chce więcej dzieci chyba, że go jakimś cudem przekonam ale to za dobre kilka lat aż nam się sytuacja mieszkaniowa poprawi.

Moja mama też dziś dzwoniła, bo tak samo na Boże Narodzenie wydała mnóstwo forsy (u nich na 3 osoby + część zawieźli do babci) i musiała wyrzucać sporą ilość jedzenia, bo by się zepsuło. Jakoś tak nam utkwiło w głowie, że na Święta musi być DUŻO, żeby dupy napchać, a to przecież zupełnie nierozsądne podejście...