Noelle1986
Fanka BB :)
witam sie i ja...
marxiosz lacze sie z mdlosciami:-/ nospa pomogla??
ide cos zjesc...jakis mam wisielczy humor
marxiosz lacze sie z mdlosciami:-/ nospa pomogla??
ide cos zjesc...jakis mam wisielczy humor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podejrzewam,ze po wizycie bede jeszcze lazic i lazic...I znow to uczucie jakby sie siedzialo na skrzyni z bomba zegarowa w srodku.:-) Niepowtarzalne...
Moja mama mieszka teraz w tym samym miasteczku.Odkad sie poznalismy ona mieszkala juz tu w De a my we Wroclawiu.Pozniej zdecydowalismy sie przyjechac.I powiem szczerze,ze spodziewalam sie,ze bedzie duzo gorzej.Nie ma tragedii.Mama jest z gatunku nieomylnych,przy czym zupelnie nie slucha argumentow drugiej strony.Ale myslalam,ze bedzie inwazja a odwiedza nas dosc rzadko.Bardzo nam pomaga,jak pracowalismy oboje codziennie miala Mloda u siebie po przedszkolu.Nawet przyjezdzala tu o 5:00 jak wychodzilismy.Wiec szacun.Dokarmia nas jakbysmy stanowili osobny pulk wojska.
Relacje z mama bywaja bardzo trudne ale i tak jest lepiej niz tego oczekiwalam przed przyjazdem
Natomiast malzonek mojej mamy to calkiem odrebny temat.I wypracowalismy sobie metode wpadania do nich zawsze jak go nie ma w domu....