• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziewczyny :)

Słońce świeci od niechcenia, ale ważne że w ogóle jest więc się cieszę :-) Kurczęę te tabletki mają takiego kopa, że normalnie funkcjonować nie mogę, leżałam po nich jak zalecił lekarz ale nadal ręce mi drżą i serce wali jak na zawał jakiś normalnie :angry: chyba zalegnę w łóżku dzisiaj jak mops, niby nie muszę leżeć plackiem ale nie zaszkodzi no nie :laugh2:

Adrianna baaaaardzo ładne imię :tak: ja się szykuję na walkę co do imienia naszej Ryby małej ale mój jest nieugięty, powiedział że jak urodzę to on mnie wyprzedzi i poda imię :laugh2: zabawny faaaaaaaaaacet z niego :cool:

jak dostałam fenatol w kroplówce to też tak miałam, trzepałam się strasznie i serce waliło. Też to bierzesz?

reklama
usmiechnieta trzymam &&&& za wizyte juz niedlugo nam zostalo do mety wiec damy rade:-)moj to musi jeszcze poczekac troche bo ubranek jeszcze nie mam popranych i musimy pomalowac w pokoju wiec jakies 3 tygodnie musi jeszcze siedziec na dupce w brzuszku:-)a potem niech robi co chce:-D

usmiechnieta trzymam &&&& za wizyte juz niedlugo nam zostalo do mety wiec damy rade:-)moj to musi jeszcze poczekac troche bo ubranek jeszcze nie mam popranych i musimy pomalowac w pokoju wiec jakies 3 tygodnie musi jeszcze siedziec na dupce w brzuszku:-)a potem niech robi co chce:-D

Ty już dalej niż ja. Ale byleby do 36 tygodnia :) a potem niech się dzieje co chce.
Noirel ja bym chciała zeby mi zdjął w 36 tyg. Żeby potem nie przenosić. Tym bardziej że na początku to leciały ze mnie jakieś płyny, potem było ich więcej. Lekarz powiedział, że w tym krążku zbierają się te płyny. Ale ostatnio leci tak ze mnie, że czasem się boje że to może wody a ja nawet nie wiem.

usmiechnieta tak, też to biorę tyle, że tabletki mam. No i tak przez 3 tygodnie, mam nadzieję, że się organizm szybko przyzwyczai i będzie lepiej :wściekła/y:

Dziewczyny powodzenia na wizytach :-)

A co do wyprawki to jeszcze nic nie mam, czekam na kasę i zabieram się za zakupy przez neta, bo inaczej się nie wyrobię w tej sytuacji. Zastanawiam się tylko jak się wprowadzimy do naszego mieszkanka jak ja dupska ruszać nie mogę :wściekła/y:

No a u nas z wieści dobrych: chyba doszlismy do porozumienia z mężem w sprawie imienia dla małej. Ja chciałam Hanię a on Lidię i najprawdopodobniej będzie Adrianna:-D

My jeszcze nie wiedząc jaka będzie płeć zdecydowaliśmy że chłopiec będzie Michał a dziewczynka Adrianna więc bardzo pochwalam wybór :tak: piękne imię :tak:

Dziś mam jakiś padnięty dzień. Pobolewa mnie brzunio (ale nie skurczowo) i boli mnie głowa i tak jakoś tchu mi brak. A muszę później wstać i pojechać do krawcowej i do dr oddać wyniki badań... eh moze mi przejdzie po apapie...

Zapo, ja rzeczywiście jak słoniątko się czuję ;-)
Napisz co tam masz w tej torbie - chyba że jest gdzieś lista a ja ją missnęłam :sorry:

Synek skacze mi dzisiaj w brzuchu. Wysłałam mojemu mailem filmik a A. na to że chyba piątkę chce przebić. Więc pytam go "Tyłkiem???" :szok::szok:

Dziewczyny zaciskamy nogi i czekamy do maja :tak:

reklama
DZIEŃ DOBRY

Super imiona ALG ;)) u nas mąż zdecydował ze będzie Nikola i niech mu będzie ja i tak nawet propozycji nie mam innej. Z pierwszym wiedziałam od razu ze będzie Michał i Michasiem został ;)

Ja zaraz też muszę się zbierać bo przychodzi koleżanka zaprowadzamy dzieci do przedszkola i idzie ze mną zrobić brakującą wyprawę do szpitala.. Już nie wiele zostało bo wszystko mam :) ale pampersów nie mam (właśnie jaki rozmiar kupić 1 czy 2 ? ) sudocrem, szampon, żel, biały jeleń, pasta do zębów i takie tam pierdoły ;)

KAJA - TRZYMAM KCIUKI ZA BLIŹNIAKI.. będzie wszystko dobrze.. Od początku bd. sobie radzą ;*

Mam nadzieję ze dziewczyny które są w szpitalu nadal są w dwupaku ;)

Miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry