• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

ja bawarkę uwielbiam,szczególnie z yerba mate i inkę uwielbiam i kakao,a takie mleko prosto od krowy mogłabym litrami pić:-) u mnie zupa wiosenna...a na kolacje sushi i Mami mnie odwiedziła ale oraz bardziej mnie te spotkania irytują bo już się poczuła jak u siebie i chyba czeka aż ja za nią zacznę robić,ugotowała zupę z mrożonki i mówi że nie zmywa (a nabrudziła cały zlew) bo siły nie ma...ale oczywiście ją zagnałam:crazy:

reklama
Zapominajka- mam nadzieje ze te bole przeszly, jeszcze ze 2 tygodnie Matylda moglaby poczekac, daj znac co i jak

Elajar- wspolczuje przejsc z corcia, ale takie placze sa normalne dzieci nie potrafia w sobie dusic emocji i pokazuja je na zewnatrz i to jest jak najbardziej normalne i zdrowe , no dla nas matek moze troche mniej :-) ja z moim po jego cyrkach tez zawsze rozmawiam i tlumacze co i jak on tez mi mowi co jemu sienie podoba ale mimo wszystko do takich sytuacji dochodzi choc z wiekiem coraz mniej... :-)

widzę, że humorki wszędzie takie same:) więc to na pewno wina pogody. Ale faktycznie, kto to słyszał, żeby o tej porze roku tyle śniegu było :baffled:

Ja właśnie wtrąbiłam obiad (ziemniaki, jajko sadzone i sałata ze śmietaną a do tego maślanka) 2 dzień z rzędu ;-) wczoraj któraś z was też taki miała :) ale nie miałam pomysłu na coś innego a dziewczyny jak chciały coś zjeść to nie miały innego wyboru :-p

A teraz najchętniej bym poszła spać, właśnie wlazłam do łóżka i pewnie zaraz odpłynę.

Wydaje mi się czy Zapo się nie odzywa???

Masakra, moje dziecko śpi już prawie 4 godziny, a ja nie wiem w co już ręce włożyć... Posprzątałam cały dom.. Wyszła bym do sklepu bo naszła mnie ochota na ciasto z malinami z masa budyniowa mam fajny przepis xD u mnie na obiad ryba, mizeria, ziemniaki.

Zapo - jak tam bóle minęły? dobrze że piszesz

Omamusiu, ja wtrąbiłam wątróbkę, bo taką cholerną ochotę miałam, że aż mnie w tyłku kłuło! :-D

I jeszcze która tam mi narobiła ochoty na sałatę ze śmietaną? Która, hę? Aśka :wściekła/y: Nie jadłam tego cholerstwa miesięcy niezliczoną ilość, a mam w domu tylko lodową sałatę, no kurde, tak się nie robi leżącej cytrynce, żeby jej ślinka ciekła jak pieskowi na wołowinę :-(

Zapcia Żabcia, właśnie, jak bębenek?

kurcze dziewczyny w Wawie też śnieg. :angry:
moja córka po powrocie z przedszkola śpi już ponad 2 godz. mam nadzieję ,ze nie będzie znów chora.
Zapo Ty nas tak nie strasz ,bo my słabe nerwy mamy.

Łoooo, ja miałam oprócz mazurka upiec gigantyczną szarlotkę, a tata W. przywiózł nam tyle ciast ze sklepu, że nie przejemy do Bożego Narodzenia... :-D Tak się biedny przejął, że leżę i gotować nie mogę, że nasza lodówka zaczyna pękać w szwach, jakie to urocze :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry