reklama

Maj 2013 :):)

Witam Was,dawno mnie nie bylo- pozdrawiam wszystkie! u nas troche eskcesów bylo- sb, ndz, kawalek pon w szpitalu bo mialam stawanie macicy co 10 minut. pompa z magnezem, nospa, 3 razy dziennie ktg i jest ok- sie wszystko uspokoilo, takze dzis skonczylam 33tyg, jeszcze chociaz ze 3 no i zeby małą przybrała, bo waży dopiero 1600 z kawałeczkiem.

reklama
George ja pod koniec z Iggym też musiałam mocno rolować ubranie.
A jeśli chodzi o bycie flakiem - to aktualnie mam to samo. Dosłownie nie chce mi się nic. Czytać nie, oglądać nie, muzyka nie. Mam wrażenie, że nawet oddychać nie. Jedyne co to bym leżała.

A do tego jest mi niedobrze i ogólnie wszystko jest nie tak.

Sembo ty jesteś na jakichś wspomagaczach energetycznych? Bo ja po wyjęciu prania padłam.

Że też ludzi takie głupoty obchodzooooo... :-D

A tak w ogóle, to w naszym wątku da się już wyczuć narastającą nerwówkę. Podejrzewam, że opadnie dopiero po pierwszym "wykluciu"... albo dopiero wtedy wybuchnie z całą mocą :-D :szok:

Ostatnia edycja:
Aisha,dobrze,ze sie unormowalo!
Zapo, dobrze,wiedzieć,ze to nie cecha osobnicza tylko przypadłość ciazowa...Ale wiem o co chodzi z tym lezeniem. Mi sie czasem nawet siku nie chce iść...
Cytrus, tez zdarza,ze czytam pudla i tam wiele bzdur piszą,byle szybko.

Ech ja dopiero wstalam polozylam sie po 14 i odpadlam,ciekawe co ja w nocy bede robic:confused:ale jestem nie do zycia.

Aisha dobrze ze juz ok:tak:

Citrus bo to juz kwiecien i sie denerwujemy zblizajacym sie terminem.

George,Zapo mnie to nawet powiekami sie mrugac dzisiaj nie chce.A sikanie to katorga dla mnie tyle metrow musze przejsc:zawstydzona/y:

reklama
Nerwówka powiadacie.
Może i tak, ja jakoś cała na wku** jestem, więc nie odczuwam dodatkowego dyskomfortu.
Choć obstawiam, że pierwszy maluch pojawi się niebawem ( to znaczy 3, bo 2 już są :-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry