reklama

Maj 2013 :):)

Framama ja jestem anty taksówkowa,zbyt chytra na taką rozrzutność:baffled: powściekam się powściekam i mi przejdzie,może jutro mi się uda...jutro mam też dentystę...

dorwałam ciastka chyba z biedronki "sasanki" zjadłam pierwsze i rozczarowanie,wyglądały na owsiane a są sezamowe...nie lubię sezamu...nie mogę się oderwać a jak zjem całą paczkę R. będzie mi dokuczał...:eek:

reklama
Witajcie dziewczyny! Jakoś nie mam nastroju do pisania.

Nanu - jakbyś czytała w moich myślach i przeniosła to na "papier" ;-)Mój suwaczek za Tobą 1 dzień wiec też nie czuję jeszcze TEGO co reszta dziewczyn.

Wczoraj byliśmy na zakupach w centrum handlowym i wszyscy oglądali się za mną tzn za moim wielkim brzuchem. :szok: dziwne wrażenie... Szukaliśmy koszuli czarnej dla A. na piątkowy pogrzeb.

Moja psica nadal wymiotuje :no: żal mi jej strasznie bo już skóra na niej wisi. Ma za swoje śmieciuch jeden - u moich rodziców dorwała się do kompostownika a u teściów wyciągnęła ze śmieci kości. Dzisiaj ugotuję jej ryż. Jak myślicie? Zazwyczaj dostaje suchą karmę (taką specjalną dla Labradorów z Royal Cannin) :eek:

Dzisiaj USG i podejrzymy małego :-D Tak się cieszę....

Sembo - szalona jesteś że masz tyle sił i energii :tak:

Ja tez slyszałam o malinach i wytworach z nich same pozytywy jesli chodzi o skracanie szyjki i skurcze:-) hmmm..jeszcze troche i przetestuje:-)

Kartagina a kiedy ty wizytujesz??

Objadłam sie gofrów i umieram teraz......

Ja tez slyszałam o malinach i wytworach z nich same pozytywy jesli chodzi o skracanie szyjki i skurcze:-) hmmm..jeszcze troche i przetestuje:-)

Kartagina a kiedy ty wizytujesz??

Objadłam sie gofrów i umieram teraz......

Kiedy można zacząć pić te herbatki z liści malin? Ja słyszałam że od 33 tygodnia dobrze też wiesiołek łykać...

Gofry.............................. ale mi ślinka poleciała...................... :rofl2:

reklama

Ja własnie pije pierwszą szklaneczke tej herbartki i zobaczymy jak to bedzie za ok. 4 tyg:D
Mi koleżanka poleciła pierwszy poród jej 3 dni trwał jak poszła w poniedziałek do szpitala miala 2 cm rozwarcia i bóle, tak na trzeci dzien miała dopiero 6 cm i urodziła w środe. Przy drugiej ciazy od 32 tyg piła tą herbatę i ledwo trafiła do szpitala miała pełne rozwarcie i 10 min poźniej dziecko.. wiec warto spróbować tym bardziej ze ja tez miałam problem z szyjką i z rozwarciem. Bóle miałam na maksa a rozwarcia brak i tak czekałam w cierpieniu. Teraz spróbuje wszytkiego !!!!!!!!

HERBATE KUPIŁAM W ZIELARSKIM, taki sklepik z ziołami

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry